FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία

Ημερομηνία: 07-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα, Τετάρτη, στις 6μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Πανηλειακός, παρότι δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί και αρκετοί από την Ακαδημία θα γυμναστούν για πρώτη φορά φέτος υπό τις οδηγίες του Κώστα Λούσκου και τις επόμενες μέρες θα προστεθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«Με όνειρα και φιλοδοξίες, παρά τις σημαντικές δυσκολίες του φετινού καλοκαιριού, ξεκινά αύριο , Τετάρτη 7/8, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Πύργου η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Με τον Κώστα Λούσκο στον πάγκο της ομάδας μας και με αρκετούς ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ σε συνδυασμό με τους καινούριους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής, ο Πανηλειακός πραγματοποιεί την πρώτη του συγκέντρωση για τη σεζόν 2019/2020.

Παράλληλα, με την πάροδο του χρόνου και των προπονήσεων το ρόστερ της ομάδας θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται έως ότου αποκτήσει την τελική του μορφή.
Το ραντεβού δίνεται λοιπόν αύριο στις 6 μ.μ. στο Μαρακανά, όπου ποδοσφαιριστές, προπονητής, διοίκηση και κόσμος θα ξεκινήσουν τον δικό τους δύσκολο αγώνα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος