FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Τσιλιβή 0-0: Γλυκόπικρη ισοπαλία!

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το ματς, με πρωταγωνιστή τον Σταματελάτο.

 

Μείωσε στους 3 βαθμούς από την 8η θέση ο Πανηλειακός-Δύο πέναλτι «έπνιξε» ο διαιτητής από το Αγρίνιο

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός έφερε λευκή ισοπαλία στον Πύργο με αντίπαλο το δυνατό Τσιλιβή (0-0) και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μείωσε στους 3 βαθμούς την απόσταση από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. Ένα αποτέλεσμα δίκαιο, που άφησε σχετικά ικανοποιημένο τον Πανηλειακό αν αναλογιστούμε τις πολλές και σημαντικές απουσίες (χωρίς Δ. Τσίγκρηλα, Πρέντι, Ντίαζ, Φερνάντεζ). Βέβαια, αν ο ρέφερι από το Αγρίνιο, Καλαμάρης, έδινε έστω ένα από τα δύο πέναλτι που έγιναν στους παίκτες του Πανηλειακού στο α΄ ημίχρονο, ίσως το αποτέλεσμα  να ήταν διαφορετικό.

Ανοιχτό ματς με πολλές φάσεις

Το ματς ήταν ανοιχτό με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Μόλις στο 6΄  από γύρισμα του Λιβέρη από δεξιά, το σουτ του Μαρούδα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.  Στο 12΄ ο Τσαγκάρης έπιασε γυριστό σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Χαρακτινού.

Στο 15΄ ο Έλιοτ τραβήχτηκε από τον Μούτσα μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 19΄ το σουτ  του Παπαπέτρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε  πάνω από τα δοκάρια και στο 28′ ο Παπαπέτρου «τσίμπησε» τη μπάλα δίπλα από τον τερματοφύλακα Χαρακτινό, αυτός τον ανέτρεψε καταφανέστατα, ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» και η μπάλα έφτασε στον Κωστόπουλο που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι πάνω από τα δοκάρια.

Στο 30΄ από κόρνερ του Λιβέρη την κεφαλιά του Ζαννια έδιωξε στη γραμμή ο Δαλαβούρας και στο 38΄ από γύρισμα του Υψηλού  από δεξιά, το σουτ του  Βερνάρδου μπλόκαρε ο Καρακίτσος.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα ήταν παρόμοιος, με φάσεις και στις δύο εστίες. Στο 58΄ από σέντρα του Υψηλού από δεξιά, ο Μαρούδας έπιασε την κεφαλιά, έδιωξε με υπερένταση ο Καρακιτσος και  η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό το πλασέ του Ρούνη από αριστερά μέσα στην περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 74΄ το σουτ του Τσαγκάρη από δεξιά, έπεσε και μπλόκαρε ο Χαρακτινός. Στο 78΄ είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανηλειακού στο ματς, όταν ο Λούσκος έβγαλε κάθετα στον Ρούνη, αυτό βγήκε τετ-α-τετ με τον Χαρακτινό αλλά πλάσαρε άουτ.  Στον 80΄ και 86΄ μια κεφαλιά του Μαρούδα και ένα τετ-α-τετ του Βερνάρδου δεν βρήκαν στόχο και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Καλύτεροι από τον Πανηλειακό οι Μπουρνέλης, Κύτταρης, Δαλαβούρας, Καρακίτσος, Ρούνης και Παπαπέτρου, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά ήταν αρκετός κόσμος στο γήπεδο (περίπου 500-600 φίλαθλοι) και ενίσχυσε τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Δαλαβούρας, Μπουρνέλης, Κύτταρης, Σταματελάτος, Ρούνης (90΄ Τσαμπουρής), Τσαγκάρης (90+΄ Μπάλλας), Έλιοτ, Παπαπέτρου, Π.Τσίγκρηλας (55΄ Λούσκος).

Τσιλιβή: Χαρακτινός, Μπατσής, Γκέκας, Λιβέρης (35΄ λ.τρ. Παναγιωτίδης), Μούτσα, Ζαννιάς, Δεμερτζής, Γεωργίου, Μαρούδας (90+΄ Μουσάι), Υψηλός (85΄ λ.τρ. Παναγιωτόπουλος), Βερνάρδος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος