FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: To ξέσπασμα του Μαντζάρη

Ημερομηνία: 06-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

«Δεν φοβάμαι κανέναν, αν έρθετε όλοι στο γήπεδο», είπε o γκολκίπερ του Πανηλειακού στους  Red Boys αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με το Πάτραι

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο τερματοφύλακας του Πανηλειακού, Γιάννης Μαντζάρης, ξέσπασε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με το Πάτραι την Κυριακή. Ο 26χρονος υπερασπιστής της εστίας του Πανηλειακού, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, με τρεις μεγάλες αποκρούσεις και μια ηρωική έξοδο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, όπου με μεγάλο πάθος και δύναμη, έδιωξε με γροθιές ένα γέμισμα των Πατρινών στην περιοχή. Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τσαμούρη, επηρεασμένος από την ένταση του αγώνα στα τελευταία λεπτά, φώναζε στους συμπαίκτες του, και εν συνεχεία κατευθύνθηκε στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού και είχε διάλογο μαζί τους. Ο Μαντζάρης κάλεσε τους οπαδούς του Πανηλειακού να έρθουν μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος. «Ελάτε στο γήπεδο μαζικά και στηρίξτε την ομάδα. Εδώ και τρεις μήνες είμαστε μόνοι μας οι παίκτες και ο πρόεδρος, δεν μας βοηθάει κανείς. Αν έρθετε στο γήπεδο και βοηθήσετε, θα μπορέσουμε να κάνουμε και μεταγραφές και να ανεβούμε κατηγορία. Δεν φοβάμαι ούτε τον Πανιώνιο, ούτε τη Ρόδο, ούτε τον Αιολικό, αν έρθετε όλοι στο γήπεδο», τους είπε μεταξύ άλλων.

Ο Γιάννης Μαντζάρης, μια από τις μεγάλες φετινές μεταγραφές του Πανηλειακού, δέχτηκε συγχαρητήρια για την μεγάλη εμφάνισή του, χειροκροτήθηκε θερμά από τους Red Boys, και οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί φώναξαν ρυθμικά «Πανηλειακός». Ο Θεσσαλονικιός γκολκίπερ είναι ένας ποδοσφαιριστής που βάζει ψηλά τον πήχη και ήρθε στον Πύργο για να βοηθήσει τον Πανηλειακό να ανεβεί στην Super League 2, και από κει και πέρα να μπορέσει και ο ίδιος να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο μέσα από τον προβιβασμό της ομάδας. Ένας παίκτης που γνωρίζει καλά το μέγεθος του Πανηλειακού και θέλει να γράψει το όνομά του στην πλούσια ιστορία του συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος