FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γ. Μαντζάρη-«Ευχαριστώ τον κόσμο, την Διοίκηση και τον Σάκη Θεοδωρακόπουλο»

Ημερομηνία: 20-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιάννης Μαντζάρης, αυτός ο σπουδαίος τερματοφύλακας και χαρακτήρας, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Πανηλειακό, καθώς, ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα, τον ανάγκασε να επιστρέψει στην οικογένειά του στην Θεσσαλονίκη και εντός του Σαββατοκύριακου θα πάρει το δελτίο του.
Ο 25χρονος γκολκίπερ με δήλωσή του ευχαρίστησε τον κόσμο του Πανηλειακού, την Διοίκηση και ιδιαιτέρως τον προπονητή τερματοφυλάκων Σάκη Θεοδωρακόπουλο.
Η δήλωση του Γιάννη Μαντζάρη:
«Αγαπητοί Πανηλειακοί! Η συνεργασία μας λύθηκε μετά το ματς με τον Πανιωνιο καθώς προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας! Στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα έδωσα και την ψυχή μου στο γήπεδο και μοιραία δέθηκα σε ένα βαθμό με αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε! Παρακολουθώ την πορεία και τα τεκταινόμενα έκτοτε και αντιλαμβάνομαι ότι επικρατεί μια κατάσταση διπολικότητας και απογοήτευσης! Δυσκολίες σαφώς υπήρξαν θα υπάρξουν και υπάρχουν παντού ανά την Ελλάδα απλώς είναι το μέγεθος του Πανηλειακού τέτοιο που δίνει άλλη διάσταση στα νέα όμως να θυμάστε πάντα πως τα νομίσματα έχουν δυο όψεις και η αλήθεια είναι μια και δεν αλλάζει από καμία οπτική γωνία! Προσωπικά δεν αντιμετώπισα προβλήματα διαβίωσης πόσο μάλλον στο βαθμό που παρουσιάζονται, ενώ η διοίκηση με τα οποία καλά ή κακά της η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε προσπαθεί και τρέχει όλη τη μέρα. Αν κάποιος βλέπει το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο είναι προσωπικό θέμα αλλά στο ποδόσφαιρο καλό είναι να ζητάς αλλά πρέπει και να δίνεις για να είναι μια συνεργασία επιτυχημένη και όλα τα μέλη να ικανοποιούνται! Όλη αυτή η έκταση μόνο κακό κάνει στην οποία προσπάθεια και ενδεχομένως να υπάρχει και πρόθεση ισοπέδωσης.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του στην ομάδα, τη διοίκηση για τη στάση της απέναντι μου η οποία σεβάστηκε την κατάστασή μου και παρά τα χρήματα που έδωσε στο διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα με άφησε να φύγω, ευχαριστώ τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα αλλά και ένα ευχαριστώ στον ΚΥΡΙΟ ΣΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για το ήθος, τον χαρακτήρα τη βοήθεια και την προπονητική του ικανότητα, είναι ένα στολίδι τόσο για την ομάδα όσο και για την κοινωνία του Πύργου γενικότερα. Αν το ποδόσφαιρο είχε περισσότερους τέτοιους ανθρώπους τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια μακάρι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος