FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Τιμωρία σε Νικολόπουλο

Ημερομηνία: 23-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιάννης Νικολόπουλος αποκλείστηκε από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, όπως ανακοίνωσε ο Πανηλειακός: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός ενημερώνει ότι έπειτα από την διενέργεια έκτακτου συμβουλίου και κατόπιν εισηγήσεως του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, αποφάσισε την τιμωρία του ποδοσφαιριστή Γιάννη Νικολόπουλου και τον αποκλεισμό του από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Η πρέπουσα συμπεριφορά και ο σεβασμός της φανέλας και των αποδυτηρίων του Πανηλειακού αποτελούν εξαρχής εκ των βασικότερων αξόνων της μεγάλης φετινής προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους για την σωτηρία της ομάδας μας. Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Πανηλειακού δεν πρόκειται να ανεχθεί ξανά παρόμοια φαινόμενα ανάρμοστης συμπεριφοράς από όπου κι αν προέρχονται.

Τέλος, επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε για μία ακόμη φορά και να τονίσουμε σε όλους τους τόνους ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο κανένας ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού δεν είναι προς παραχώρηση, δίχως την ανάλογη εισήγηση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος