FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Τίμησαν τα 63 χρόνια ιστορίας

Ημερομηνία: 18-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός έκλεισε χθες 63 χρόνια ιστορίας και οι άνθρωποι της ομάδας τίμησαν τη γενέθλια μέρα του συλλόγου κόβοντας τούρτα. Ο Πρόεδρος του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, ήταν αυτός που έκοψε την τούρτα μαζί με τους Ανδρέα Νικολακόπουλο, Γιώργο Μώρο που χρόνια τώρα είναι δίπλα στην ομάδα, τον τεχνικό διευθυντή, Λάκη Αθανασόπουλο, τον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαμπρόπουλο και τους προπονητές Ανδρέα Τρυφωνόπουλο και Σάκη Θεοδωρακόπουλο.

Επιπλέον, ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση και μαζί ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του στο facebook ένα υπέροχο βίντεο με κάποιες από τις μεγάλες στιγμές που έχει βιώσει ο σύλλογος στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού αναφέρει: «Χρόνια Πολλά στην μεγαλύτερη ομάδα της καρδιάς μας. Χρόνια Πολλά στο καμάρι του Πύργου μας και ολόκληρης της Ηλείας. Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας. Με την ευχή φυσικά να επιστρέψει και πάλι ο Πανηλειακός μας στο δρόμο των επιτυχιών, ώστε να προσφέρει πάντοτε χαρά και υπερηφάνεια στους απανταχού Πυργιώτες! Ας συμβάλλουμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, ώστε να διατηρηθεί η φλόγα ζωντανή, να δυναμώσει ξανά και να επιστρέψει η αγαπημένη μας ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει!

Χρόνια Πολλά, Πανηλειακάρα μας!».

No description available.

No description available.

No description available.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος