FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Θύελλα Ραφήνας 0-0: «Χ»αμένοι δύο βαθμοί

Ημερομηνία: 14-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το χθεσινό παιχνίδι με τον Κωνσταντακόπουλο να μαρκάρει τον Μαραθιανό.

Μέτρια εμφάνιση-Δοκάρι με τον Μπαρμπαρούση στο 60΄

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός έχασε δύο βαθμούς στο χθεσινό παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, στο εναρκτήριο ματς του  β΄ γύρου στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι κόντρα σε μια μέτρια ομάδα που απείλησε ελάχιστα, έφεραν ισοπαλία χωρίς τέρματα κι αυτό λόγω της μέτριας εικόνας που παρουσίασαν. Βέβαια, αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο, αλλά στο 60΄ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο πλασέ του Μπαρμπαρούση.  Με την ισοπαλία αυτή, ο Πανηλειακός παρέμεινε στην 5η θέση και είναι πλέον στο -9 από τη 2η που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Μια διαφορά που πολύ δύσκολα θα καλυφθεί, με βάση και το πρόγραμμα που έχει η ομάδα στο β΄ γύρο (τους τέσσερις πρώτους, Ιάλυσο, Διαγόρα Ρόδου, ΠΑΟ Βάρδας, Παλληνιακό, εκτός έδρας).

Πίεσε στο πρώτο 20λεπτο

Ο Πανηλειακός μπήκε δυνατά για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Στο πρώτο 20λεπτο έπαιξε στο μισό γήπεδο τη Θύελλα αλλά δεν σκόραρε. Στο 8΄ ο Σταθάτος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Νικολόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Πάντου. Στο 19΄ ο Θανάσης Αντωνόπουλος έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά ψηλά άουτ. Από κει και πέρα, οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Μάλιστα, στο 25΄ η Θύελλα είχε την πρώτη και  μοναδική της ευκαιρία στον αγώνα. Ο Δημητρίου σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και ο Κυρίτσης έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε.

Δοκάρι και διπλή χαμένη ευκαιρία

Στην επανάληψη, σε ένα πεντάλεπτο ο Πανηλειακός πίεσε και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 60΄ ο «Φίγκο» έξω από τη μεγάλη περιοχή, πάσαρε στον Μπαρμπαρούση, που πλάσαρε από δεξιά στην περιοχή αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 62΄ ο Σταθάτος σε μια γρήγορη αντεπίθεση έκανε κούρσα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε και ο Πάντος απέκρουσε με υπερένταση. Η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι, έτρεξε ο Μπαρμπαρούσης έκανε το πλασέ, αλλά πρόλαβε ο Πάντος και έβαλε την κόντρα κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Θύελλα «έφαγε» χρόνο με αρκετούς τραυματισμούς, ο Πανηλειακός δεν κατάφερε ως εκ τούτου να βρει ρυθμό και δεν δημιούργησε κλασική ευκαιρία.  Άξιο λόγου, μόνο ένα γυριστό σουτ του νεοαποκτηθέντα Αλέξη Νικολακόπουλου από δεξιά μέσα στην περιοχή, ύστερα από σέντρα του Νικολόπουλου, που δεν βρήκε στόχο.

Καλύτεροι από τον Πανηλειακό, οι Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Νικολόπουλος, Δ. Τσίγκρηλας.

 

Πανηλειακός: Κυρίτσης, Καμβύσης, Σταθάτος, Δ. Τσίγκρηλας, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου (80΄ Π. Τσίγκρηλας), Κωνσταντακόπουλος (60′ Μακροστέργιος), Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (62′ Νικολακόπουλος), Νικολόπουλος.

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος (70′ λ.τρ. Καραπάνος), Φύτρος (10′ λ.τρ. Γεραγωτέλης), Σωτηριάδης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (90+’ Σαντίκου), Σουλτανίδης, Μαραθιανός, Δημητρίου, Μαργέτης (67′ Μπουντάκης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος