FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Θέλει δύο παίκτες ακόμα…

Ημερομηνία: 21-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σέντερ φορ και κεντρικός μέσος η επιθυμία του Γ. Κούτση για να ολοκληρωθεί το ρόστερ

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός εντείνει τις προσπάθειές του για να ολοκληρώσει το ρόστερ του και να είναι γεμάτος σε όλες τις γραμμές ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο τεχνικός Γιώργος Κούτσης θέλει δύο παίκτες ακόμα, ένα σέντερ φορ κι έναν κεντρικό μέσο (6άρι-8άρι). Σε αυτές τις δύο θέσεις ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως ο Πανηλειακός χρειάζεται ενίσχυση, έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στο πρωτάθλημα, όπου οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί.

Αναφορικά με τους παίκτες που δοκιμάζονται, ο 22χρονος εξτρέμ Λεωνίδας Καλομοίρης, που την περσινή σεζόν έπαιξε στην Γ΄ Εθνική με τον Πανιώνιο και το Κερατσίνι, ενώ έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, και ο 18χρονος μέσος Μανώλης Φραγκιαδάκης, που προέρχεται από την Κ19 του Εργοτέλη, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, εκτός απροόπτου θα αποκτηθούν, καθώς αυτή είναι η επιθυμία του Γιώργου Κούτση.

Όσο για τον Πορτογάλο μέσο Σίλβα (παίζει 10άρι αλλά και εξτρέμ), θα παραμείνει στην ομάδα αν δεν βρεθεί  ξένος σέντερ φορ, καθώς ο Πανηλειακός έχει ήδη αποκτήσει τρεις ξένους (Μενσά, Πεντρίνιο και Κακά) και με έναν ακόμη θα κλείσει την τετράδα των ξένων.

Αρκετοί τραυματίες

Στο μέτωπο των τραυματιών, Αρσενίδης και Διαμαντόπουλος που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Ζάκυνθο, δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις όπως και οι Πεντρίνιο, Λίμα που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Αλλά ούτε και ο Μενσά, που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε στο 40ο λεπτό του φιλικού με την Ζάκυνθο. Ως εκ τούτου, το πιθανότερο είναι να μην δοθεί φιλικό το Σαββατοκύριακο για να μην επιβαρυνθούν οι υπόλοιποι παίκτες και υπάρξουν νέοι τραυματισμοί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος