FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Θα παλέψει κόντρα στον Βλαχιώτη

Ημερομηνία: 05-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διαθέσιμος πλέον ο Ανδρέας Ρούνης-Αμφίβολος ο Νικολόπουλος

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στη Βάρδα, δεχόμενος ένα γκολ που αμφισβήτησε έντονα και τώρα έχει μπροστά του δύσκολο ματς με τον πανίσχυρο Αστέρα Βλαχιώτη στον Πύργο, την προσεχή Κυριακή (ώρα 3μ.μ.). Ένα ματς κόντρα σε μια ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στον 7ο όμιλο, που είναι δεύτερη στη βαθμολογία, τρεις βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Ναύπλιο και εποφθαλμιά την πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Από την άλλη, ο Πανηλειακός, ευρισκόμενος τρεις βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι αναγκασμένος να κυνηγά βαθμούς σε κάθε ματς όσο δύσκολο κι αν είναι. Κι αυτό θα κάνει και  την Κυριακή κόντρα στο μεγάλο του αντίπαλο, με όπλο το δυναμισμό και το πάθος στο παιχνίδι του, στοιχεία που έχουν δώσει τους περισσότερους βαθμούς φέτος και αποτελούν σημαντικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο ώστε να έρχονται θετικά αποτελέσματα.

Στη 18άδα ο Ρούνης

Στα αγωνιστικά, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Ανδρέας Ρούνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του, θα είναι για πρώτη φορά στην 18άδα στο ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Απών θα είναι ο τραυματίας Μπαβέλης, που αναμένεται να επιστρέψει στην έναρξη του β΄ γύρου κόντρα στη Ζάκυνθο (5 Ιανουαρίου). Ο Νικολόπουλος, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του μπαίνοντας αλλαγή στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας, ένιωσε ξανά κάποιες ενοχλήσεις και μέχρι το Σάββατο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Επέμβαση ο Δαλαβούρας

Τέλος, σε επέμβαση αφαίρεσης λίθων υπεβλήθη ο Σταύρος Δαλαβούρας, ώστε να αντιμετωπίσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Δαλαβούρας θα επιστρέψει και αυτός στους αγωνιστικούς χώρους με το νέο έτος. Σύσσωμη η οικογένεια του Πανηλειακού εύχεται στον Σταύρο καλή ανάρρωση και άμεση επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος