FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Τελειώνει με Δημάκη, Δασκαλόπουλο – Έρχονται άλλες τρεις δυνατές μεταγραφές

Ημερομηνία: 17-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

 

Ο Πανηλειακός μετά τους Παναγιώτη Τσίγκρηλα, Λάμπη Μπάλλα που επέστρεψαν στην ομάδα και τον 17χρονο Νικητόπουλο που προωθήθηκε από την Ακαδημία, «φουλάρει τις μηχανές του»  για να ολοκληρώσει τις πρώτες μεταγραφικές του κινήσεις. Αυτές είναι ο 36χρονος αμυντικός Παναγιώτης Δημάκης, που τα προηγούμενα 5 χρόνια έπαιζε στον Ξενοφώντα και ο 24χρονος γκολκίπερ Βασίλης Δασκαλόπουλος, που την προηγούμενη σεζόν ήταν και αυτός στον Ξενοφώντα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης, μεταξύ άλλων, στον Ενιπέα και στον Αλφειό. Ο δυναμικός στόπερ και αμυντικός μέσος, Παναγιώτης Δημάκης έκανε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση με τον Πανηλειακό, ενώ ο Δασκαλόπουλος είναι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας (την περασμένη Δευτέρα) στο ρόστερ. Ο Δασκαλόπουλος  θα κλείσει την τριάδα των γκολκίπερ. Οι άλλοι δύο είναι οι Γιάννης Καπετανάκης, Παναγιώτης Κουρλός που συνεχίζουν στην ομάδα. Ο Κουρλός έχει κληθεί να υπηρετήσει τον Ε.Σ. από την προσεχή Δευτέρα. Θα παρουσιαστεί στα Γιάννενα, αλλά αναμένεται σύντομα να συνεχίσει την θητεία του στην Ηλεία, οπότε θα είναι διαθέσιμος για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανηλειακού.

Έρχονται ξένοι παίκτες

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Πανηλειακός, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την ολοκλήρωση τριών πολύ δυνατών μεταγραφών. Οι δύο εξ αυτών των παικτών είναι ξένοι. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές σε νευραλγικές θέσεις, εκεί όπου η ομάδα έχει κενά μετά τις αποχωρήσεις και μιλάμε για αμυντικό χαφ, περιφερειακό επιθετικό και επιτελικό μέσο. Ο Πανηλειακός με τις προσθήκες αυτές αναμένεται και φέτος πανίσχυρος και πλήρης, ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο στην Α1 και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική μέσω των μπαράζ.

Στα της προετοιμασίας, αυτή κυλάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Θοδωρή Βαγγόπουλο να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του στον τομέα της φυσικής κατάστασης και να βοηθά και αυτός τους ποδοσφαιριστές να επανέλθουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση, ύστερα από την πολύμηνη αποχή.  Το πρώτο φιλικό θα δοθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου, ύστερα από δύο εβδομάδες προετοιμασίας και όλα τα τεστ προετοιμασίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος