FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Τα εισιτήρια με Παναργειακό-Κάρτες διαρκείας έξω από το Στάδιο Πύργου

Ημερομηνία: 02-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός έκανε γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κόντρα στον Παναργειακό, την Κυριακή στις 4μ.μ..  Για τις θύρες 3 και 5 η τιμή είναι 10 ευρώ, στη θύρα 4 των επισήμων 20 ευρώ,  ενώ στις θύρες 8, 9, 10 η τιμή είναι 5 ευρώ.  Οι γυναίκες και οι μαθητές όπως και τα Α.μ.Ε.Α.  θα έχουν  δωρεάν  είσοδο.  Όπως έκανε γνωστό ο Πανηλειακός, δεν ισχύουν κάρτες διαιτητών, προπονητών κ.α., ενώ  έξω απ’ τα εκδοτήρια του Σταδίου Πύργου  θα πωλούνται κάρτες διάρκειας των 30 και 80 ευρώ. Το γεγονός ότι θα πωλούνται κάρτες διαρκείας αποτελεί ευκαιρία για τους φιλάθλους καθώς με 30 ευρώ κάθε φίλαθλος θα μπορεί να παρακολουθήσει και τους 13 εντός έδρας αγώνες του Πανηλειακού. Δηλαδή με 2,30 ευρώ ανά αγώνα, οι φίλοι της ομάδας θα δουν όλα τα ματς της ομάδας τη φετινή σεζόν στη Γ΄ Εθνική. Μια ιδιαιτέρως συμφέρουσα τιμή και πιθανόν είναι η τελευταία μέρα που θα πωλούνται κάρτες διαρκείας καθώς το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει (βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική).

Κάλεσμα στον κόσμο

Η Διοίκηση του Πανηλειακού απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν την ομάδα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Παναργειακό. «Φίλαθλοι, ενισχύστε τον Πανηλειακό μας, σας χρειάζεται», καταλήγει η ερυθρόλευκη ανακοίνωση για τα εισιτήρια.

Ο νεανικός και άκρως ηλειακός φετινός Πανηλειακός, έχει ανάγκη τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα το φετινό (ελέω και της μη ύπαρξης βασικών χρηματοδοτών), η δόμηση της ομάδας με πολλούς νεαρούς και ντόπιους παίκτες και οι Ηλείοι φίλαθλοι πρέπει να σταθούν δίπλα σε αυτά τα νέα παιδιά, που ανέλαβαν στους ώμους τους το βαρύ φορτίο της «επιβίωσης» του Πανηλειακού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος