FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Τα αδέρφια Τσίγκρηλα και ο Παπαπέτρου ξανά στα ερυθρόλευκα-Ο Παπαζώης στο τεχνικό τιμ

Ημερομηνία: 13-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας τρεις ακόμα μεταγραφές. Παίκτες που έχουν φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας. Πρόκειται για τα αδέρφια Τσίγκρηλα, Δημήτρη και Παναγιώτη, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξαν στον Πανηλειακό κι ενώ φέτος είχαν ενταχθεί στη Δόξα Ν.Μανολάδας αποχώρησαν κι έγιναν ξανά παίκτες του Πανηλειακού! Ο τρίτος παίκτης που ανακοινώθηκε είναι ο Μιχάλης Παπαπέτρου, που και αυτός έχει φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα (τη σεζόν 2016-2017) και την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος της Νίκης Τραγανού. Τρεις σημαντικές προσθήκες για τον Πανηλειακό που επανδρώνει το ρόστερ του σταδιακά και αισιοδοξεί πως θα καταφέρει να είναι ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπως επιτάσσει η ιστορία του.

Η ανακοίνωση για τους αδερφούς Τσίγκρηλα: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους 20χρονους (γεν. 11/9/1998) ποδοσφαιριστές της ομάδας, Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, οι δύο Πυργιώτες ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν βασικά γρανάζια της ομάδας. Ο Δημήτρης κατέγραψε 16 συμμετοχές (14 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 2 στο Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ηλείας), ενώ ο Παναγιώτης αγωνίστηκε 22 φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα (19 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και 3 στο Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ηλείας) πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε διοργάνωση.

Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Η ανακοίνωση για τον Παπαπέτρου: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 23χρονο (γεν. 16/3/1997) ποδοσφαιριστή Μιχάλη Παπαπέτρου. Ο ταλαντούχος Ηλείος μπακ-χαφ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από απουσία δύο χρόνων, πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Αστέρα Αμαλιάδας, από όπου μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης αγωνιζόμενος στις ομάδες Κ-17 και Κ-19 του αρκαδικού συλλόγου. Το 2016 φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του Πανηλειακού, πραγματοποιώντας 34 συμμετοχές (26 στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Ηλείας, 5 στο Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ηλείας και 3 στο Κύπελλο Ερασιτεχνών) σημειώνοντας 3 γκολ (όλα στο πρωτάθλημα). Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της Νίκης Τραγανού, με την οποία πραγματοποίησε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει και πάλι τον Μιχάλη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Ο Παπαζώης στο τεχνικό τιμ

Επιπλέον, έγινε γνωστό πως βοηθός του Κώστα Λούσκου θα είναι ο γυμναστής Χρήστος Παπαζώης: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι άμεσος συνεργάτης του Κώστα Λούσκου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας αναλαμβάνει ο Χρήστος Παπαζώης. Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Χρήστο στην οικογένεια του Πανηλειακού και του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο του έργο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος