FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Συμφωνία με Δημάκη

Ημερομηνία: 04-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο δυναμικός μεσοαμυντικός θα φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα»-Θα γίνουν συνολικά έξι μεταγραφές

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συμφώνησε με τον Παναγιώτη Δημάκη και απομένει η επίσημη ανακοίνωση από τον ερυθρόλευκο σύλλογο. Ο 37χρονος μεσοαμυντικός, που πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, έκανε τις τελευταίες μέρες προπονήσεις με τον Πανηλειακό και χθες αργά το απόγευμα οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία.

Ο Δημάκης υπήρξε και πέρυσι βασικό στέλεχος του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ηλείας και συνέβαλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας και στην άνοδο των «ερυθρολεύκων» στην Γ΄ Εθνική. Ένας δυναμικός ποδοσφαιριστής που δίνει το 100% μέσα στο γήπεδο και αναμένεται να ενισχύσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Από κει και πέρα, ο Πανηλειακός θα προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες, προκειμένου να αναπληρωθούν οι αποχωρήσαντες Μενσά, Λίμα και Αρσενίδης και η ομάδα να δυναμώσει όσο περισσότερο γίνεται ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Οι μεταγραφές που θα γίνουν συνολικά θα είναι πέντε ή έξι και ήδη υπάρχει συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές.

Εξάλλου, ίσως προλάβει να αγωνιστεί την Κυριακή ο Βραζιλιάνος μέσος Κακά, που είναι από το καλοκαίρι στον Πανηλειακό, αλλά δεν έπαιξε μέχρι τώρα, καθώς δεν είχε καταστεί δυνατό να εκδοθεί το δελτίο του. Εντός των ημερών αναμένεται το θέμα αυτό να διευθετηθεί και ο 24χρονος μέσος να γίνει και επίσημα παίκτης του Πανηλειακού.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (8η αγωνιστική), την προσεχή Κυριακή ο Πανηλειακός παίζει στη Ρόδο με τον Ιάλυσο, που έχει δύο βαθμούς λιγότερους από τους «ερυθρόλευκους» του Πύργου. Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν (ο Πεντρίνιο είναι πλέον απολύτως καλά) και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή Ανδρέα Τρυφωνόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος