FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Συνεχίζει ο Καρακίτσος

Ημερομηνία: 08-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 20χρονος γκολκίπερ Ραφαήλ Καρακίτσος θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 20χρονο (γεν. 1/8/2000) τερματοφύλακα της ομάδας, Ραφαήλ Καρακίτσο. Ο υψηλόσωμος Ηλείος γκολκίπερ, ο οποίος κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο υπερασπίστηκε 6 φορές την ερυθρόλευκη εστία (4 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 2 στο κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ηλείας), συμφώνησε να παραμείνει στον Πανηλειακό ενισχύοντας την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα. Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον Ραφαήλ καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Είναι η ένατη ανανέωση για τον Πανηλειακό, ενώ για τη μεταγραφική ενίσχυση γίνονται κινήσεις για  να προστεθούν κι άλλοι έμπειροι ποδοσφαιριστές και το ρόστερ αναμένεται να συμπληρωθεί στο τέλος του μήνα.

Στα της προετοιμασίας, οι προπονήσεις είναι απογευματινές και θα συνεχίσουν να γίνονται στο Δημοτικό στάδιο Πύργου μέχρι και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή το πρωί η προετοιμασία θα συνεχιστεί με τρέξιμο στο αλσύλλιο της Σπιάντζας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος