FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Συμφώνησε με Κωτσάκη-Πολύ κοντά σε Καπετανάκη

Ημερομηνία: 09-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Παναγιώτης Κωτσάκης είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει συμφωνήσει με τον Πανηλειακό. Ο 28χρονος Πυργιώτης κεντρικός αμυντικός θα φορέσει τα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν και θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανηλειακού να επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική. Ο Κωτσάκης είναι ένας δυναμικός κεντρικός αμυντικός, που πολλά χρόνια τώρα παίζει σε δυνατές ομάδες της Α1 Κατηγορίας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αλφειό του Κώστα Μπακάλη, που είχε την 4η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ τα προηγούμενα 4 χρόνια ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο δυνατό Ενιπέα Λαντζοΐου. Ο Κωτσάκης έχει αγωνιστεί επίσης για δύο χρόνια στον Κένταυρο Μαγούλας, που τη μια σεζόν είχε τερματίσει στην 3η θέση και ακόμα πιο παλιά στον Πέλοπα Πύργου, στη Θύελλα Πύργου αλλά και στον Ολυμπιακό Λαμπετίου τη χρονιά που ανέβηκε στην Α1. Μια καλή μεταγραφική κίνηση για τον Πανηλειακό καθώς ο 28χρονος ποδοσφαιριστής συγκαταλέγεται στους καλύτερους στόπερ της κατηγορίας.

Κοντά και σε Καπετανάκη

Από κει και πέρα, ο Πανηλειακός βρίσκεται συνεχώς σε επαφές με ποδοσφαιριστές για να τους εντάξει στο ρόστερ του. Με κάποιους υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και είναι θέμα χρόνου να κλείσουν. Ένας από αυτούς είναι ο εξαιρετικός Πυργιώτης γκολκίπερ, Γιάννης Καπετανάκης. Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στον Πανηλειακό, στον οποίο αναδείχτηκε και φόρεσε τη φανέλα του για πολλά χρόνια όντας ακόμα και αρχηγός. Ο Καπετανάκης την περασμένη σεζόν ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού Ζαχάρως στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στους τρεις καλύτερους Ηλείους γκολκίπερ (αν όχι ο καλύτερος).

Τέλος, όπως έχουμε ξαναγράψει, η ομάδα θα έχει στο δυναμικό της τουλάχιστον δύο ξένους παίκτες και ο ένας θα είναι πιθανότατα ο Ντάνιελ Έλιοτ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος