FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Στο τεχνικό τιμ ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος

Ημερομηνία: 17-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νικος Αλεξανδροπουλος ενταχθηκε στο τεχνικο τιμ του Πανηλειακου. Ο 36χρονος Πυργιωτης προπονητης ειναι ανερχομενος και προέρχεται απο δυο εξαιρετικες σεζόν στον πάγκο του Αρη Στρεφιου (ανοδος) και Κεραυνό Βρινας (3 νικες-1 ισοπαλία σε 6 αγωνες στην περσινη Α1). Οι δύο αυτές ομάδες με πολυ χαμηλο μπατζετ εκαναν εξαιρετικες πορειες, δειγμα της πολυ καλής δουλειάς απο τον Πυργιωτη προπονητη. Ο Αλεξανδρόπουλος θα πλαισιώσει τον Ανδρέα Τρυφωνοπουλο και τον Σάκη Θεοδωρακοπουλο στο προπονητικο επιτελειο του Πανηλειακου.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον Πυργιώτη τεχνικό, Νίκο Αλεξανδρόπουλο, για την ένταξή του στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος είναι ένας ανερχόμενος και εξαιρετικά ταλαντούχος νέος προπονητής που έχει ήδη παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής ως πρώτος προπονητής στους πάγκους ηλειακών ομάδων, έρχεται να προστεθεί στο ήδη αξιόλογο τεχνικό επιτελείο της ομάδας της πόλης μας και με τις άριστες τεχνικές γνώσεις και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα να ενισχύσει το ήδη σημαντικό έργο των Ανδρέα Τρυφωνόπουλου και Σάκη Θεοδωρακόπουλου στον πάγκο του Πανηλειακού.

Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στο Νίκο καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος