FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Στο ρόστερ Άλφρεντ και Ευστρατιάδης

Ημερομηνία: 25-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Διοίκηση του Πανηλειακού σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ συνεχίζουν τις προσπάθειες για να δυναμώσουν την ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 DUOMO-MONK και στο ερυθρόλευκο ρόστερ βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο Αλφρεντ Ονουάτσι και ο Γιώργος Ευστρατιάδης.

Ο Αλφρεντ Ονουάτσι έπαιξε στον Αστέρα Αμαλιάδας υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου τη σεζόν 2019-2020. Είναι 28 ετών, Νιγηριανός μέσος, ο οποίος είχε δείξει εξαιρετικά στοιχεία πριν 2 χρόνια στον Αστέρα (9 συμμετοχές-1 γκολ). Μια πολύ δυνατή προσθήκη, αν ολοκληρωθεί, για τον Πανηλειακό στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με έναν δυναμικό ποδοσφαιριστή, που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Ο Γιώργος Ευστρατιάδης είναι 23 ετών αριστεροπόδαρος εξτρέμ και σέντερ φορ, με ύψος 1.85μ.! Έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έχει παίξει τα τελευταία χρόνια και στη Γ΄ Εθνική με τον Αλέξανδρο Κιλκίς τη σεζόν 2018-2019, τη Ν. Καλλικράτεια τη σεζόν 2019-2020 και την περσινή αγωνιστική περίοδο με τον Πανγυθεατικό και τον Παλληξουριακό, με τις οποίες σκόραρε 3 φορές σε 12 συμμετοχές. Στις αρχές Αυγούστου ξενιτεύτηκε για χάρη της Στρούμσκα Σλάβα Ράντομιρ, ομάδα Β΄ Εθνικής της Βουλγαρίας και επέστρεψε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευστρατιάδης υπήρξε συμπαίκτης με τον Σάκη Τζανέτο για λίγους μήνες στην Κόρινθο 2006, τη σεζόν 2018-2019.

Κώστας Πλιάγκος

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος