FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: «Στην Καλαμάτα ερχόμαστε…»

Ημερομηνία: 27-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τελευταίο και κρίσιμο ματς στα μπαράζ ανόδου για τους «ερυθρόλευκους», την Κυριακή κόντρα στον Πανθουριακό

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


«Οε, οέ, οέ στην Καλαμάτα ερχόμαστε…» τραγουδούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού και την Κυριακή πάει ο Πανηλειακός (και οι οπαδοί του) στην Καλαμάτα για να σφραγίσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Στις 5μ.μ., στο γήπεδο της Παραλίας, θα αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό, στο τελευταίο του παιχνίδι στα μπαράζ των Πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Βλέπετε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό την 7η και τελευταία αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι την Κυριακή θα πρέπει να σφραγίσουν το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική, ώστε να μην περιμένουν τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν εν τη απουσία του!

Ο Πανηλειακός αξίζει την άνοδο με βάση τα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Είναι αήττητος με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχει αξιοποιήσει την έδρα του (δύο στα δύο τρίποντα), δεν έχει ηττηθεί μακριά από τον Πύργο (δύο λευκές ισοπαλίες) και μπορεί να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και στην Καλαμάτα κόντρα στον Πρωταθλητή Μεσσηνίας, Πανθουριακό. Η μεσσηνιακή ομάδα έχει 3 βαθμούς λιγότερους από τον Πανηλειακό (8) και την τελευταία αγωνιστική θα πάει στο Γύθειο για να αντιμετωπίσει τον Πανγυθεατικό, που ίσως δεν θα έχει πολλές ελπίδες για μια θέση στην πρώτη τριάδα…

Ο Πανηλειακός παίζει για δύο αποτελέσματα στην Καλαμάτα και με όπλο την συμπαγή του άμυνα, που έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε τέσσερις αγώνες, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να πανηγυρίσει την επιστροφή του σε εθνικές κατηγορίες ύστερα από δύο χρόνια.

Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο πολύ σημαντικά προβλήματα. Ο Σάκης Τζανέτος συνεχίζει τις θεραπείες στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, ενώ ο Σπύρος Γκρίλλας, που τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στα Προσφυγικά την Τετάρτη και αντικαταστάθηκε στο ημίωρο, επίσης τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του!

Στην Καλαμάτα θα ταξιδέψουν και οι πιστοί φίλοι του Πανηλειακού, οι Red Boys, και οι παίκτες του Πανηλειακού θα έχουν την δυναμική στήριξή τους σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος