FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Σπουδαία προσθήκη ο Γαλανόπουλος

Ημερομηνία: 21-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποιησε ο Πανηλειακος. Συμφώνησε και ανακοινωσε τον καλύτερο δεξιό οπισθοφυλακα στην Ηλεία, τον 28χρονο Γιώργο Γαλανοπουλο, που τα τελευταία 3 χρόνια έπαιζε στον Ξενοφώντα. Ο Γαλανοπουλος, που ξεκίνησε ποδόσφαιρο από τον Ηρακλή Πύργου, έχει αγωνιστεί και στις εθνικές κατηγορίες με Ερμή Αραδιπου στην Α’ Κύπρου, Εθνικό Αστέρα και Βαρδα στη Γ’ Εθνική, Αίαντα Ταύρου και Ωρωπο στη Δ’ Εθνική. Στην Ηλεία έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρη Αρχ.Ολυμπιας, Δάφνη Ανδραβιδας, Πανοπουλο και Ενιπεα Λαντζοιου.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο (γεν. 10/12/1991) ποδοσφαιριστή Γιώργο Γαλανόπουλο.

Ο εξαιρετικός Ηλείος αμυντικός συμφώνησε, παρουσία του Κώστα Ντάβαρη, να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανηλειακό και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας για άμεση επάνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ακραίων αμυντικών του ηλειακού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος του Ξενοφώντα Κρεστένων την προηγούμενη τριετία, καταγράφοντας συνολικά 82 συμμετοχές (3 γκολ) και πανηγυρίζοντας το τρεμπλ της Ε.Π.Σ. Ηλείας την σεζόν 2018/19.

Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Πύργου του Χρήστου Δημόπουλου, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Δάφνη Ανδραβίδας, Π.Α.Ο. Βάρδας, Αίαντα Ταύρου, Π.Α.Σ. Ωρωπό, Π.Φ.Ο. Πανόπουλο, Ερμή Αραδίππου (Α’ Εθνική Κύπρου) και Ενιπέα Λαντζοΐου.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος