FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας-Οι τιμές τους

Ημερομηνία: 29-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τίθενται σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του Πανηλειακού ενόψει της νέας σεζόν, όπου η ομάδα θα παίξει στην Γ΄ Εθνική. Η τιμή τους είναι ιδιαιτέρως προσιτή, καθώς σε όλες τις Θύρες πλην της Θύρας 4 (V.I.P.) και της Θύρας 9 (Red Boys), η τιμή είναι μόλις 80 ευρώ για 18 εντός έδρας αγώνες, δηλαδή 4,5 ευρώ ο αγώνας, τη στιγμή που το εισιτήριο στην Γ΄ Εθνική είναι 10 ευρώ! Στην Θύρα 4 η τιμή της κάρτας είναι 150 ευρώ και στη Θύρα 9 μόλις 50 ευρώ. Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η διάθεσή τους σε σημεία της πόλης του Πύργου, με τον Πανηλειακό να ευελπιστεί σε μεγάλη στήριξη από τον Πύργο και όλη την Ηλεία γενικότερα, με τις προνομιακές αυτές τιμές των καρτών διαρκείας.

Άλλωστε, ο Πανηλειακός μέσω των πωλήσεων των καρτών, θα έχει έσοδα, με τις οικονομικές απαιτήσεις της εν λόγω κατηγορίας, αλλά και με βάση τον πρωταγωνιστικό στόχο που έχει θέσει ο σύλλογος, να είναι μεγάλες τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ως εκ τούτου η στήριξη των φιλάθλων μέσω αγοράς καρτών διαρκείας είναι επιτακτική.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας

– Μέσω τηλεφώνου στο: 6972675032 (Αντώνης Κανελλόπουλος)

– Μέσω email στο: info.paniliakosfc@gmail.com

– Μέσω μηνύματος στις επίσημες σελίδες της ομάδας μας σε Facebook και Instagram

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας

– Pit’s Fitili (Κεντρική Πλατεία Πύργου)

– Ozzi Café (Ερυθρού Σταυρού 1)

Ο Πανηλειακός σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Dedalos Security και τον κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο για την ευγενική χορηγία των καρτών διαρκείας και της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς και για το έργο και την εν γένει στήριξή του προς την ομάδα της πόλης όλα αυτά τα χρόνια.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος