FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: «Πρώτη» με όνειρα ανόδου – Κ. Ντάβαρης: «Θέλουμε να είμαστε περαστικοί από την Γ΄ Εθνική»

Ημερομηνία: 05-08-2022 | Συντάκτης:

Ο Πανηλειακός ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του στο δημοτικό στάδιο Πύργου, υπό τις οδηγίες των Γιώργου Κούτση-Θοδωρή Γκάτζιου, αλλά και του Σάκη Θεοδωρακόπουλου που θα είναι προπονητής των τριών τερματοφυλάκων (Μαντζάρης, Κουρλός, Πετρόπουλος). Οι ερυθρόλευκοι παίκτες, μεταξύ αυτών οι μεταγραφές Μαντζάρης, Κασμερίδης, Μουρατίδης, Πετράκης, Μενσά, οι υπό μεταγραφή Βασιλικόπουλος, Παπαδόπουλος και οι παίκτες που ανανέωσαν με τον Πανηλειακό, είκοσι συνολικά, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί και ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος Πεντρίνιο, θα έρθουν και οι υπόλοιποι παίκτες με τους οποίους υπάρχει συμφωνία και το ρόστερ θα συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν δύο-τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Κώστας Ντάβαρης, ο επί χρόνια δυναμικός παράγοντας του Πανηλειακού, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαμπρόπουλος, ενώ παρών ήταν και ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο Κώστας Ντάβαρης σε δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν, λέγοντας πως ο Πανηλειακός θα κάνει προσπάθεια να είναι περαστικός από την Γ΄ Εθνική και πιστεύει στην επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί, ενώ ζήτησε από τους Πυργιώτες και όλους τους Ηλείους φιλάθλους να αγκαλιάσουν την φετινή προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κούτσης, ανέφερε πως ο στόχος είναι πολύ μεγάλος και δύσκολος, αλλά όλοι στην ομάδα ελπίζουν πως θα τον πετύχουν, μέσα από την μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ με τις δηλώσεις Κ. Ντάβαρη, Γ. Κούτση, στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος