FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ο 17χρονος Νικητόπουλος

Ημερομηνία: 11-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ενέταξε στην πρώτη ομάδα τον 17χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Γιώργο Νικητόπουλο, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στην Β΄ Ομάδα του Πανηλειακού, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ηλείας.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 17χρονο (γεν. 15/4/2004) ποδοσφαιριστή, Γιώργο Νικητόπουλο, για την ένταξή του από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην πρώτη ομάδα.
Πιστή στο πλάνο της για προώθηση και ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής, η Διοίκηση του Πανηλειακού συμφώνησε με το νεαρό ποδοσφαιριστή που αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ερυθρόλευκης Ακαδημίας, ώστε να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα και μέσα από τις πολύτιμες εμπειρίες που θα αποκτήσει, να αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον του Πανηλειακού.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20, ο ταλαντούχος Πυργιώτης μεσοεπιθετικός αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος της Β’ Ομάδας του Πανηλειακού (Κ-16), καταγράφοντας συνολικά 13 συμμετοχές και 10 γκολ και βοηθώντας τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του Θοδωρή Βαγγόπουλου στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Ηλείας. Πέρυσι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να αγωνιστεί μόλις μία φορά, στο μοναδικό επίσημο αγώνα που πρόλαβε να δώσει η Β’ Ομάδα πριν την οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων εξαιτίας του COVID-19.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Γιώργο στην πρώτη ομάδα του Πανηλειακού και εύχεται στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή υγεία, δουλειά, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος