FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Προοδευτική 6-0: Καθάρισε από νωρίς

Ημερομηνία: 05-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Από δύο γκολ οι Τσαγκάρης, Καράμπελας, Τζανέτος

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός στα πρώτα 20 λεπτά είχε καθαρίσει το ματς κόντρα στην Προοδευτική, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στο Στάδιο Πύργου, για την 3η αγωνιστική της Α1 DEDALOS SECURITY. Η ομάδα των Τρυφωνόπουλου-Θεοδωρακόπουλου νίκησε 6-0 την Προοδευτική, η οποία παρατάχθηκε με τον 16χρονο Σίνο κάτω από τα γκολπόστ, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο (ρήξη εμπρόσθιου χιαστού) του βασικού γκολκίπερ Παναγιώτη Κυριακόπουλου. Οι ερυθρόλευκοι με δύο άπιαστες κεφαλιές του Τσαγκάρη στο 4΄ και στο 15΄, η πρώτη από κόρνερ του Τζανέτου και η δεύτερη από σέντρα του Καράμπελα, έφτασαν γρήγορα στο 2-0. Και πέντε λεπτά μετά, ο Καράμπελας άνοιξε λογαριασμό με την ερυθρόλευκη φανέλα σε επίσημο ματς, καθώς σκόραρε με κοντινό σουτ από σέντρα του Κολόκα από αριστερά (3-0). Στο 27΄ από κάθετη μπαλιά του Τζανέτου, ο Καράμπελας βγήκε τετ-α-τετ και δεν λάθεψε (4-0). Η Προο, δεν κλείστηκε στην άμυνά της, προσπάθησε να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο και όχι κλεφτοπόλεμο και στο 32΄ ένα σουτ του Δ.Ι. Πατσούρα απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καπετανάκης.

Στην επανάληψη, η Προοδευτική προσπάθησε να είναι πιο επιθετική και είχε τρεις φάσεις μέχρι το 60΄, με τον Μιχαλόπουλο (απέκρουσε ο Καπετανάκης), τον Μάκη Βαλογιάννη (μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Πανηλειακού) και κεφαλιά του Τσούλη (άουτ). Εντούτοις, ο Πανηλειακός, που είχε και αυτός φάσεις με τους Τζανέτο, Κανάνι, αποδείχτηκε πιο εύστοχος και στο 62΄ ο Τζανέτος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0. Και στο 77΄ και πάλι ο Τζανέτος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Πλαστουργός από τον Μπιτούνη και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Δαλαβούρας (46΄ Πλαστουργός), Κολόκας, Κωτσάκης, Ντάβαρης (56΄ Διονυσόπουλος), Πολίτης (67΄ Κανάνι), Τσαγκάρης, Καράμπελας (75΄ Μάζης), Τζανέτος, Έλιοτ (56΄ Πρέντι).

Προοδευτική: Σίνος, Δ.Ι. Πατσούρας (78΄ Κατσιμπερνάκης), Μητρόπουλος (64΄ Σαλομπεχάι), Μούζος, Σωτηρόπουλος, Βαλογιάννης, Λιακόπουλος (78΄ Δ.Α. Πατσούρας), Μπιτούνης, Κατσιμιτσίρης, Μιχαλόπουλος (60΄ Α. Πατσούρας), Τσούλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος