FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Πρεμιέρα στον Πύργο κόντρα στην δυνατή Μύκονο

Ημερομηνία: 18-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή στις 11 το πρωί, για την 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

O Πανηλειακός δίνει την Κυριακή, στις 11 το πρωί, στο Στάδιο Πύργου, το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του, στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Υποδέχεται την δυνατή ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου, που διαθέτει καλούς παίκτες, αρκετά μεγάλο μπάτζετ και θεωρείται μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στον όμιλο. Ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Πανηλειακό καθώς πέραν της δυναμικότητας της Μυκόνου, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Ο Αρσενίδης είναι εκτός πλάνων εφόσον αποβλήθηκε στο Γύθειο, όπως εκτός είναι και ο Βραζιλιάνος Κακά, που δεν κατέστη εφικτό να εκδοθεί το δελτίο του. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κασμερίδη, που τραυματίστηκε στο ματς του Γυθείου (έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι αδερφοί Τσίγκρηλα, που αναμένεται να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα. Στο ρόστερ έχει προστεθεί και ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ, Μάριος Κασιάνος, που αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και μάλιστα αγωνίστηκε για 20 λεπτά στο Γύθειο.
Παρά τα προβλήματα, ο Πανηλειακός θα παλέψει για τη νίκη, γνωρίζοντας πως ο παράγοντας «έδρα» είναι πολύ σημαντικός στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, για την επίτευξη του στόχου του. Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι του Πύργου και όλης της Ηλείας, καλούνται να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της την Κυριακή για να έλθει το πρώτο τρίποντο και οι «ερυθρόλευκοι» να ατενίσουν το μέλλον με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις τους.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Καυκάς από την Μεσσηνία, με βοηθούς τους Ηλία και Χρυσοβαλάντη Μπουρίκα, επίσης από την Μεσσηνία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος