FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Πήρε το νεαρό Γιώργο Ρουμελιώτη

Ημερομηνία: 11-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμα νεαρού και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του 16χρονου αμυντικού, Γιώργου Ρουμελιώτη, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Ξενοφώντα.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 17χρονο (γεν. 2/9/2003) ποδοσφαιριστή Γιώργο Ρουμελιώτη.

Ο ταλαντούχος Ηλείος αμυντικός πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τάσου Φερεκίδη. Στη συνέχεια, μεταπήδησε στον Ερμή Πλατάνου, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Ηλείας, ενώ κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Ξενοφώντος Κρεστένων πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1′ Κατηγορίας και του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ηλείας. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια ο δυναμικός ποδοσφαιριστής αποτελεί βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Ηλείας, ενώ συμμετείχε και στο πρόσφατο τουρνουά Νέων που διεξήχθη στην Ανκόνα της Ιταλίας εκπροσωπώντας με την Ε.Π.Σ. Ηλείας τα χρώματα της Ελλάδας.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στο νεαρό ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος