FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Πήρε Λίλα, Κύτταρη, ανανέωσε ο Πρέντι

Ημερομηνία: 11-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός συνεχίζει να επανδρώνει το ρόστερ του και πρόσθεσε στο δυναμικό του τρεις ακόμα παίκτες. Πρόκειται για τον 23χρονο μεσοαμυντικό Φράνκο Λίλα και τον έμπειρο Πυργιώτη αμυντικό, Μπάμπη Κύτταρη, που είχε μια πολύ καλή σεζόν στον Ενιπέα, ενώ συνεχίζει στην ομάδα ο 17χρονος ταλαντούχος μέσος Αλμπέρτο Πρέντι, που ήταν η ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν, με τις γεμάτες εμφανίσεις του στα ματς που αγωνίστηκε, στην πρώτη παρουσία στη Γ΄ Εθνική.

Η ανακοίνωση για τον Λίλα: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 23χρονο (γεν. 3/9/1996) ποδοσφαιριστή Φράνκο Λίλα. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο υψηλόσωμος (1,90μ.) μεσοαμυντικός αγωνιζόταν στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας με τα χρώματα του Ηρακλή Αστακού. Κατά το παρελθόν, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Θύελλα Αγίου Ανδρέα και Νέο Αμφίλοχο. Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Φράνκο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία».

Η ανακοίνωση για τον Κύτταρη: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 33χρονο (γεν. 7/7/1987) ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Κύτταρη. Ο δυναμικός Πυργιώτης μεσοαμυντικός, ο οποίος δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Ηλείας καθώς κατά την πολυετή παρουσία του στα ηλειακά γήπεδα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατρόμητο Βαρβάσαινας (όπου πανηγύρισε μάλιστα την κατάκτηση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ηλείας τη σεζόν 2006/07), Ολυμπιακό Λαμπετίου, Κένταυρο Μαγούλας, Ολυμπιακό Σαβαλίων και Κεραυνό Καλλικώμου, προέρχεται από μία «γεμάτη» τριετία με την φανέλα του Ενιπέα Λαντζοΐου (69 συμμ. / 6 γκολ) στο πρωτάθλημα της Α1′ Ε.Π.Σ. Ηλείας. Η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον Μπάμπη για την μεγάλη διάθεση που επέδειξε να φορέσει την φανέλα του Πανηλειακού και να ενισχύσει την ομάδα της πόλης του στο νέο και δύσκολο αυτό εγχείρημα που επιχειρεί, και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία με τα ερυθρόλευκα».

Η ανακοίνωση για τον Πρέντι: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 18χρονο (γεν. 26/6/2002) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αλμπέρτο Πρέντι. Ο ταλαντούχος Ηλείος μεσοεπιθετικός, ο οποίος κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο κέρδισε τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος 13 φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα (11 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 2 στο κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ηλείας), συμφώνησε να παραμείνει στον Πανηλειακό ενισχύοντας την μεγαλύτερη ομάδα της Ηλείας από την Ακαδημία της οποίας και αναδείχθηκε. Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον Αλμπέρτο καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος