FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Πέλοπας Πύργου 0-1: Ο Πέλοπας φρέναρε τον Πανηλειακό!

Ημερομηνία: 20-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ιστορική νίκη στο Στάδιο Πύργου με γκολ του Κανελλόπουλου

 

Ο Πέλοπας Πύργου έκανε την μεγάλη έκπληξη κατά την 7η αγωνιστική και τελευταία του Α΄ γύρου στον 1ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK κερδίζοντας 1-0 τον Πανηλειακό μέσα στο Στάδιο Πύργου. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Δαβουρλή ο Χάρης Κανελλόπουλος στο 23΄. Ήταν η πρώτη νίκη του Πέλοπα στο πρωτάθλημα, που έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς (είχε και τρεις ισοπαλίες) και ταυτόχρονα η πρώτη απώλεια βαθμών για τον Πανηλειακό, που έχει να δώσει στις 29 Δεκεμβρίου το ντέρμπι με τον Ξενοφώντα στο «Χ. Βιλαέτης».

Μια νίκη για τους «μελανόλευκους» ιστορική, καθώς ο Πανηλειακός δεν είχε ηττηθεί ποτέ εντός έδρας σε τοπικό επίπεδο από την ημέρα της ίδρυσής του! Μια επικράτηση που ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του Ν. Δαβουρλή, που προηγήθηκαν και κράτησαν με νύχια και με δόντια το υπέρ τους σκορ για 70 λεπτά!

Ο Πανηλειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το ματς και στο α΄ ημίχρονο είχε φάσεις να σκοράρει και να προηγηθεί. Ιδίως σε δοκάρια του Τσίγκρηλα στο 10΄ και του Τζανέτου στο 18΄, ενώ διαμαρτύρεται στο α΄ ημίχρονο για ακυρωθέν γκολ του Καμαρά ως οφσάιντ στο 13΄. Ο Πέλοπας προηγήθηκε στο 23΄ με πλασέ του Κανελλόπουλου στην αντεπίθεση, ύστερα από κάθετη του Στάθη Χαραλαμπόπουλου. Ο Πανηλειακός είχε και τρίτο δοκάρι στο α΄ ημίχρονο, με τον Καμαρά αυτή τη φορά, μετά το γκολ του Πέλοπα.
Στην επανάληψη, ο Πανηλειακός δεν ήταν τόσο καλός όσο στο α΄ ημίχρονο, με τον Πέλοπα να κλείνει τα μετόπισθεν και να κρατά παθιασμένα το υπέρ του σκορ. Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή είχε ένα φάουλ του Χαραλαμπόπουλου από πλάγια που έδιωξε ο Καπετανάκης στο 55΄ κι ένα σουτ του Χριστακόπουλου μέσα από την περιοχή που έφυγε αρκετά άουτ στο 80΄. Καλύτερη φάση για τον Πανηλειακό στο β΄ μέρος, μια κεφαλιά του Έλιοτ στο 85΄ που μπλόκαρε ο Πετρόπουλος.

 

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Μπουρνέλης (23΄ λ.τρ. Πετρόπουλος), Δημάκης, Έλιοτ, Μπάλλας (70’ Κακόγιαννος), Τζανέτος, Καμαρά (46’ Τσαγκάρης), Τσίγκρηλας.

Πέλοπας: Πετρόπουλος, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Β. Πλατής (57’ Χριστακόπουλος), Καραμεσίνης, Δημητρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (62’ Παπαδάτος), Δ. Πλατής, Αστερόπουλος, Κανελλόπουλος (62’ Δαβουρλής), Γεωργίου (85’ Π. Πλατής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος