FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Πάνοπλος για το «διπλό» στην Κω

Ημερομηνία: 08-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Πανηλειακός θα ταξιδέψει για την Κω για να παίξει με τον Α.Ο. Πυλίου από το Σάββατο το μεσημέρι, με πούλμαν μέχρι την Αθήνα και από εκεί αεροπορικώς αργά το απόγευμα του Σαββάτου για το νησί.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστοι στο δύσκολο αυτό εκτός έδρας παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που στην έδρα της έχει δώσει μέχρι στιγμής έναν αγώνα κι έχει κερδίσει τον Αίαντα (3-0).

Στα θετικά επιπλέον, το γεγονός ότι ο Πανηλειακός θα παραταχθεί για πρώτη φορά πάνοπλος καθώς επιστρέφει από τιμωρία ο Αρσενίδης και από τον τραυματισμό του στον δικέφαλο ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας. Ο Κασμερίδης που συνεχίζει να έχει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αντικαταστάθηκε προληπτικά στο 60ο λεπτό την Κυριακή με το Πάτραι, αναμένεται και αυτός να αγωνιστεί κανονικά. Όπως και ο Λίμα που προέρχεται επίσης από τραυματισμό και αγωνίστηκε 73 λεπτά κόντρα στο Πάτραι.

Ο Πανηλειακός, λοιπόν, θα έχει όλα τα «όπλα» στην φαρέτρα του και πάει για το «διπλό» στην Κω, ώστε να ανεβεί ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία, πριν τα δύο εντός έδρας ντέρμπι με Αιολικό και Πανιώνιο.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος