FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Πάνοπλος για τη νίκη στην Παλλήνη

Ημερομηνία: 21-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ταξιδεύει την Κυριακή στην Αττική για να αντιμετωπίσει τον Παλληνιακό, για την 23η αγωνιστική στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα του Ομίλου, που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τη Θύελλα Ραφήνας. Ο Πανηλειακός είναι 7ος με τρεις βαθμούς λιγότερους, δεν έχει να φοβηθεί κάτι κόντρα στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής και με οδηγό το ματς του α΄ γύρου, θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα τον ανεβάσει στην πρώτη τετράδα-πεντάδα.

Στον αγώνα του Πύργου, στις 2 Δεκεμβρίου,  η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη είχε κυριαρχήσει πλήρως, δεν είχε δεχτεί ούτε μία τελική από τον Παλληνιακό και είχε επικρατήσει εύκολα με 2-0. Αυτό θα επιδιώξει και τώρα, αν και το ματς διεξάγεται στην Παλλήνη, εκεί όπου ο Παλληνιακός έχει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες (με Θύελλα Ραφήνας και Διαγόρα Βραχνεΐκων) και 3 ήττες (από Διαγόρα, Ιάλυσο και ΠΑΟ Βάρδας).

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν πάνοπλοι, καθώς επιστρέφουν από τιμωρία οι Δ. Τσίγκρηλας, Ντίνος Νικολόπουλος, ενώ δεν υπάρχουν τραυματίες. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου και η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν για την Παλλήνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος