FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Πανγυθεατικός 0-0: Και τώρα… τρέχουμε!

Ημερομηνία: 13-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το χθεσινό ματς στον Πύργο με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Τσίγκρηλα.

Οδυνηρή ισοπαλία με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου-Δεν δόθηκε πέναλτι στον Πανηλειακό από τον Μεσσήνιο διαιτητή, Κομπιλίρη

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός δεν κατάφερε να κερδίσει χθες στον Πύργο τον ουραγό και αδύναμο Πανγυθεατικό (0-0) για την 14η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και η υπόθεση «παραμονή» δυσκόλεψε πάρα πολύ, καθώς αν δεν κερδίζεις αυτά τα ματς στην έδρα σου, οι πιθανότητες παραμονής μειώνονται αισθητά. Μια λευκή ισοπαλία απέναντι στην μακράν πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, που ήρθε στον Πύργο να… αντέξει όσο αντέξει, κι όμως άντεξε μέχρι το 97΄ που σφύριξε τη λήξη ο Μεσσήνιος διαιτητής Κομπιλίρης, και πήρε έναν ανέλπιστο βαθμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν διάθεση εξαρχής να κλείσουν τον αντίπαλο στα καρέ του και να σκοράρουν νωρίς διώχνοντας το άγχος, ωστόσο ήταν άτυχοι καθώς έχασαν πολλές ευκαιρίες καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και είχαν δοκάρι στο 39΄ με τον Κριστάν.

Η ισοπαλία αυτή διατήρησε τον Πανηλειακό μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι στο -5 από την προνομιούχο 8η θέση, που ισοδυναμεί με παραμονή.

Πλέον, κάθε εντός έδρας ματς από τα 6 που απομένουν είναι «τελικός». Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ο Πανηλειακός θα υποβιβαστεί, ενώ χρειάζεται απαραιτήτως και κάποια νίκη εκτός έδρας, όπως για παράδειγμα στην Πάτρα, για να έρθει η παραμονή. Το παρήγορο είναι πως όλα τα εντός είναι με ομάδες που βρίσκονται από την μέση της βαθμολογίας και κάτω (με Διαβολίτσι, Α.Ο. Πυλίου Κω, Ιάλυσο, Αίαντα, Φοίνικα Ν. Επιδαύρου και Ερμιονίδα).

Το φιλμ του αγώνα

2΄: Σουτ Κριστάν, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας Καβαλιώτης.

4΄: Φάουλ Μπάλλα από αριστερά, κεφαλιά Κασμερίδη λίγο πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

10΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανγυθεατικό. Από βαθιά μπαλιά, ο Σαμπατάκος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, τετ-α-τετ με τον Καρακίτσο, πλάσαρε, αλλά μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Πανηλειακού.

17΄: Μεγάλη φάση για τον Πανηλειακό. Φάουλ Μπάλλα από δεξιά, άτσαλο πλασέ στην κίνηση του Αλ Μπασαμ από το ύψος του πέναλτι, πήγε πλάγια δεξιά η μπάλα, νέο σουτ Λούσκου, στην εξωτερική πλευρά των διχτυών η μπάλα.

18΄: Από μπαλιά του Μπάλλα, βγήκε στην πλάτη της άμυνας ο Κριστάν, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά έβαλε τελευταία στιγμή την κόντρα αμυντικός και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

32΄: Σουτ Π. Τσίγκρηλα μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Καβαλιώτης

39΄: Μεγάλη ευκαιρία για Πανηλειακό. Σέντρα Π. Τσίγκρηλα από αριστερά, προς το δεύτερο δοκάρι, σουτ του Κριστάν στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά αμαρκάριστος ο Αλ Μπασαμ σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, πάνω από τα δοκάρια.

53΄: Σουτ Κριστάν από αριστερά μέσα στην περιοχή, άουτ.

57΄: Ανατροπή Λούσκου μέσα στην περιοχή από τον Αναστασάκο, που πήγε πολύ δυνατά πάνω του με τον ώμο και τον έριξε στο έδαφος, «παίζετε» από τον διαιτητή, Κομπιλίρη, σε μια φάση που ήταν πέναλτι.

60΄: Σουτ Π. Τσίγκρηλα μέσα από την περιοχή, πάνω από τα δοκάρια.

62΄: Σουτ Π. Τσίγκρηλα από δεξιά μέσα στην περιοχή, απέκρουσε ο Καβαλιώτης σε κόρνερ.

65΄: Σουτ Σαμπατάκου, από δεξιά μέσα στην περιοχή, εντυπωσιακή απόκρουση Καρακίτσου σε κόρνερ.

82΄: Κόρνερ Ζάχι από δεξιά, κεφαλιά Π. Τσίγκρηλα στην αγκαλιά του Καβαλιώτη η μπάλα.

88΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανηλειακό. Από εκτέλεση φάουλ-γέμισμα, η μπάλα φτάνει στον Ζάχι στην γωνία της μικρής περιοχής, σουτάρει, ελάχιστα άουτ.

93΄: Κεφαλιά Π. Τσίγκρηλα, άουτ.

Καλύτεροι από τον Πανηλειακό, οι Μπάλλας, Δ. Τσίγκρηλας, Π. Τσίγκρηλας, αλλά και ο Καρακίτσος που στις δύο μεγάλες φάσεις του Πανγυθεατικού κράτησε το μηδέν. Επόμενος αντίπαλος για τον Πανηλειακό, η Μύκονος στο νησί των Κυκλάδων, την προσεχή Κυριακή.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κασμερίδης, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης (83΄ Γκουλ), Μπάλλας, Λούσκος, Π. Τσίγκρηλας, Κριστάν (69΄ Ζάχι), Αλ Μπασάμ (46΄ Καλομοίρης).

Πανγυθεατικός: Καβαλιώτης, Μπερδούσης (83΄ Δασκαλάκης), Κωστάκος, Αναστασάκος, Μπουρελάκος (46΄ Κοκονόζης), Κουρτέσης, Μανωλάκος (75΄ Πετρόπουλος), Σαμπατάκος, Διοαμαντάκος, Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος