FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Παλληνιακός 2-0: Τον κατάπιε!

Ημερομηνία: 03-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σταθάτος μόλις έχει κάνει το 1-0 και τρέχει να πανηγυρίσει με τον Άγγελο Διγκόζη και τον πάγκο της ομάδας.

Παθιασμένος ο Πανηλειακός επικράτησε κατά κράτος του Παλληνιακού

Ο Πανηλειακός, στην καλύτερή του φετινή εμφάνιση, «κατάπιε» τον Παλληνιακό στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κερδίζοντάς τον με 2-0 στο Στάδιο Πύργου και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από την προνομιούχο 2η θέση.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με περίσσιο πάθος κέρδισαν σχεδόν όλες τις μονομαχίες και δεν άφησαν περιθώρια στον Παλληνιακό να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει βαθμό στον Πύργο. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν ούτε μία φάση για γκολ σε 94 λεπτά αγώνα! Κι όλα αυτά, παρά τις απουσίες του Πανηλειακού, που δεν είχε τους Καπετανάκη, Χατζηστάμου, Παναγόπουλο, Π. Τσίγκρηλα και φυσικά τον Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, παρατάχθηκε με τον 17χρονο Αλμπέρτο Πρέντι στα χαφ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και μόλις στο 2ο λεπτό έβγαλε μαγική σκαφτή μπαλιά στον Σταθάτο στην πλάτη της άμυνας και ο Γαστουναίος επιθετικός με πλασέ έγραψε το 1-0. Η υπεροχή του Πανηλειακού συνεχίστηκε και στο 18΄ το σουτ του Μπαρμπαρούση μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος ενώ δύο λεπτά μετά ο Μπαρμπαρούσης μπήκε από δεξιά σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αθανασόπουλου. Στο 41΄ σε ωραίο γύρισμα του Σταθάτου από αριστερά, δεν βρέθηκε κάποιος στο δεύτερο δοκάρι να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και στο 45΄ υπήρξε υποψία πέναλτι. Ο Αντωνόπουλος σε εκτέλεση φάουλ, πάσαρε έξυπνα στον Νικολόπουλο έξω από την περιοχή, αυτός βρήκε τον Σταθάτο εντός περιοχής που μαρκαρίστηκε από τον Γκαμάλ, επεσε στο έδαφος αλλά ο διαιτητής Καδδάς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Πανηλειακός τίμησε το Γιάννη Κολοτούρο, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

2-0 στο 78΄

Στην επανάληψη, ο Πανηλειακός έπαιξε το ίδιο δυνατά και παθιασμένα και δεν επέτρεψε στον Παλληνιακό να απειλήσει. Και όταν οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν περισσότερο δέχτηκαν το 2-0. Ήταν το 78ο λεπτό όταν ο Νικολοπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από αριστερά, έβγαλε συρτή μπαλιά στον Μπαρμπαρούση και αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Αθανασόπουλο (2-0).

Καλύτεροι από τους ερυθρόλευκους οι Μπουτσικάκης, Κωνσταντακόπουλος, Πρέντι, Σταθάτος, Νικολόπουλος, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς.

Πριν την έναρξη του αγώνα,  Χρήστος Γιαννακόπουλος και Πάνος Βαβίλης, τίμησαν τον Ηλείο πρώην ερυθρόλευκο και νυν αρχηγό του Παλληνιακού, Γιάννη Κολοτούρο, δωρίζοντάς του μια φανέλα του Πανηλειακού.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Καμβύσης, Σταθάτος (83΄ Πλαστουργός), Μπουρνέλης (52΄ λ.τρ. Διαμαντόπουλος), Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Πρέντι (88΄ Δ. Τσίγκρηλας), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (90΄ Βουργουντζής), Νικολόπουλος.

Παλληνιακός: Αθανασόπουλος, Κούσης, Αρκούδας, Γκαμάλ, Κολοτούρος, Κούνας (77΄ Κυριόπουλος), Ζέλο (46΄ Μερκούρης), Δημογιάννης, Ματσαδές (58΄ Τριφιάτης), Μπιτιλής, Βλάχος (58΄ Τσάκαλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος