FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Όλοι στο «Μαρακανά» την Κυριακή!

Ημερομηνία: 04-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρώτο εντός έδρας ματς την Κυριακή, κόντρα στον Παναργειακό

 

Ο Πανηλειακός δίνει την Κυριακή το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, κατά την 3η αγωνιστική στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Αντιμετωπίζει τον Παναργειακό στις 4μ.μ. και το γήπεδο «Χ. Βιλαέτης» του Πύργου επιβάλλεται να ζήσει μεγάλες στιγμές για να στηρίξει τους νεαρούς αυτούς παίκτες από την Ηλεία, που έχουν το ψυχικό σθένος να σηκώσουν στους ώμους τους το βαρύ φορτίο της επιβίωσης του Πανηλειακού, στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Οι «μπέμπηδες» του Κώστα Λούσκου προέρχονται από μεγάλο διπλό στον Βλαχιώτη επί του Πανγυθεατικού και θέλουν να εξαργυρώσουν αυτό το σημαντικό τρίποντο, παίρνοντας τους 3 βαθμούς και κόντρα στον Παναργειακό.

Κάλεσμα από τη Διοίκηση

Η Διοίκηση του Πανηλειακού απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών» και να στηρίξουν την ομάδα. Παράλληλα, γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός ενημερώνει τους φίλους και οπαδούς της ομάδας, που επιθυμούν να παρευρεθούν στο Δημοτικό στάδιο Πύργου και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ερυθρόλευκων ποδοσφαιριστών στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση (Κυριακή 6/10, ώρα 16:00) απέναντι στον Παναργειακό, ότι οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύουν την φετινή αγωνιστική περίοδο για τους μη κατόχους διαρκείας, είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 4 «Σάκης Σταυρόπουλος» (Επισήμων): 20 ευρώ

Θύρες 3-5: 10 ευρώ

Θύρες 8-9-10: 5 ευρώ (η είσοδος θα πραγματοποιείται από την Θύρα 1)

Θύρα 7 (Φιλοξενούμενων): 10 ευρώ

Γυναίκες, μαθητές και Α.μ.Ε.Α: Δωρεάν

Τέλος, η Διοίκηση της ομάδας ενημερώνει πως δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαιτητών, προπονητών, όπως και καμία άλλη κάρτα».

Επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Στο 1ο Δημοτικό σχολείο Πύργου βρέθηκαν χθες εκπρόσωποι της Διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανηλειακού, οι οποίοι επισκέφθηκαν τους μικρούς μαθητές και φίλους της ομάδας μοιράζοντάς τους εισιτήρια ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής απέναντι στον Παναργειακό.

Στην επίσκεψη της ομάδας στο 1ο Δημοτικό σχολείο παρευρέθηκαν εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος οι αθλητές Ραφαήλ Καρακίτσος, Ανδρέας Μπαβέλης και Γιάννης Νικολόπουλος, καθώς και ο Αντώνης Κανελλόπουλος εκ μέρους της Διοίκησης. Οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές γνωρίστηκαν με τους μικρούς μαθητές του σχολείου, συνομίλησαν μαζί τους, ενώ στο τέλος τραγούδησαν όλοι μαζί τον ύμνο του Πανηλειακού.

Η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού, κ. Αναστόπουλο, καθώς και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου, για την δυνατότητα που παρείχαν στα μέλη της ομάδας να έρθουν σε επαφή και να γνωριστούν με τους μικρούς φίλους της, περνώντας μαζί τους μερικές πολύ όμορφες στιγμές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος