FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Οι λόγοι της παραίτησης Αντωνόπουλου και η δήλωσή του

Ημερομηνία: 17-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Πανηλειακού. Ο 46χρονος προπονητής είχε ενημερώσει από την Παρασκευή την ερυθρόλευκη Διοίκηση ότι το ματς με την Ερμιονίδα θα ήταν το τελευταίο στο οποίο θα καθόταν στον πάγκο της ομάδας. Οι λόγοι είναι διάφορα θέματα λειτουργίας της ομάδας, όπως για παράδειγμα η αποχώρηση των δύο ξένων, Φερνάντεζ, Ντίαζ, που έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το αγωνιστικό κομμάτι. Για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, τους «ερυθρόλευκους» θα καθοδηγεί ο Κώστας Λούσκος.

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος δήλωσε για την αποχώρησή του: «Παρά την αρχική μου επιθυμία να παραμείνω μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, βασικοί λόγοι στη λειτουργίας της ομάδας δεν μου το επιτρέπουν και έτσι την Παρασκευή ενημέρωσα τον γενικό αρχηγό για την απόφασή μου αυτή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα. Η προσπάθεια των παικτών είναι μεγάλη και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τους ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και τους εύχομαι να είναι υγιείς και δυνατοί, ώστε να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους.

Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε καθημερινά, τους Κώστα Λούσκο και Χρήστο Παπαζώη, αλλά και τον ακούραστο γενικό αρχηγό της ομάδας, Πάνο Παναγούτσο. Αυτοί και δύο τρείς ακόμη είναι ο σημερινός Πανηλειακός, όμως το πρόβλημα δεν προκύπτει από τους παρόντες αλλά από τους απόντες! Καλή δύναμη σε όλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος