FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Οι κάρτες διαρκείας και οι διαφημιστικές πινακίδες

Ημερομηνία: 07-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία του και πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι οι διοικούντες τον σύλλογο μεριμνούν και για το οικονομικό σκέλος, που αφορά τις κάρτες διαρκείας και τις διαφημιστικές πινακίδες στο Στάδιο Πύργου.

Όπως, λοιπόν, έκανε γνωστό ο Πανηλειακός τις αμέσως επόμενες ημέρες θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2020/2021 για τους 17 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Ηλείας.

Οι κάρτες διαρκείας αναμένεται να είναι δύο κατηγοριών:

α. VIP Διαρκείας για την Θύρα 4 των Επισήμων – 80 ευρώ
β. Απλό Διαρκείας για όλες τις υπόλοιπες Θύρες του γηπέδου – 40 ευρώ

Επιπροσθέτως, τις επόμενες ημέρες ξεκινά και η καμπάνια των διαφημιστικών πινακίδων στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι πινακίδες, όπως συναποφασίστηκε, θα κυμαίνονται σε τρεις τιμές:

  1. Στα κάγκελα, περιφερειακά του αγωνιστικού χώρου – 150 ευρώ
    2. Στο κέντρο, κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου – 200 ευρώ
    3. Στα πλάγια, πίσω από τις δύο εστίες – 250 ευρώ

Υπεύθυνος για την διάθεσή τους είναι ο Υπεύθυνος του Εμπορικού τμήματος της ομάδας, Αντώνης Κανελλόπουλος. Τηλ. επικοινωνίας: 6972675032, 6974737027.

Τέλος, ξεκίνησε κι επίσημα η εγγραφή νέων μελών στο σύλλογο. Κάθε ενδιαφερόμενος φίλος του Πανηλειακού μπορεί να απευθύνεται στον Υπεύθυνο της ομάδας, Γιώργο Μώρο. Τηλ. επικοινωνίας: 6974737027.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος