FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Νέα προσθήκη ο Αρσενίδης

Ημερομηνία: 02-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

«Αποκαλυπτήρια» με Κυπαρισσία την Κυριακή στο Στάδιο Πύργου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει έρθει σε συμφωνία, με τον 20χρονο εξτρέμ Δημήτρη Αρσενίδη που έχει ξεκινήσει από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς και την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στο Φ.Σ. Κοζάνης, στην Γ΄ Εθνική. Ο Αρσενίδης, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως δεξί εξτρέμ όσο και ως αριστερό, έχει αγωνιστεί στην U17 και U19 του Ολυμπιακού (υπήρξε και αρχηγός) και τον Φλεβάρη του 2021 μεταπήδησε στον Ο.Φ. Ιεράπετρας (Super League 2) ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Την περσινή σεζόν έπαιξε στην Κοζάνη στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Απομένει να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Είναι η έκτη μεταγραφή του Πανηλειακού καθώς είχαν προηγηθεί ο εξαιρετικός γκολκίπερ Γιάννης Μαντζάρης, ο δυναμικός στόπερ Τρύφωνας Κασμερίδης, ο πολύ καλός ακραίος αμυντικός Κώστας Λίμα, ο Βραζιλιάνος βιρτουόζος εξτρέμ Πεντρίνιο και ο έμπειρος Γκανέζος επιτελικός μέσος Εμμάνουελ Μενσά. Σε αυτούς θα προστεθούν τέσσερις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές ακόμη, παίκτες εξίσου πολύ καλοί,  που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού. Άλλωστε, αυτός είναι και ο στόχος που έχει τεθεί, η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στην Super League 2 και να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πρώτο φιλικό με Κυπαρισσία

Στα αγωνιστικά, ο Πανηλειακός θα δώσει την Κυριακή το πρώτο φιλικό του παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν, που τον βρίσκει στην Γ΄ Εθνική. Θα υποδεχτεί στις 6μ.μ., στο Στάδιο Πύργου, τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, μια δυνατή ομάδα της Α΄ Μεσσηνίας. Πρόκειται για τα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας του Γιώργου Κούτση μπροστά στους Ηλείους φιλάθλους, χωρίς όμως ακόμα να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, καθώς θα γίνουν αρκετές μεταγραφές ακόμα, πρωτοκλασάτων παικτών.  Το φιλικό με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας αναμένεται να παρακολουθήσει πλήθος κόσμου, που θα θελήσει να δει για πρώτη φορά τα έξι μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και γενικότερα την ομάδα που χτίζουν οι Γιώργος Κούτσης-Θοδωρής Γκάτζιος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος