FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Νέα μεταγραφή ο ταλαντούχος Διονυσόπουλος

Ημερομηνία: 23-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 17χρονος Πυργιώτης αμυντικός Παύλος Διονυσόπουλος είναι η νέα μεταγραφή του Πανηλειακού. Ο Διονυσόπουλος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πανηλειακού και μετακόμισε πριν 3 χρόνια σε αυτές του Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα το 2018 είχε κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής Παίδων.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 17χρονο (γεν. 11/6/2003) ποδοσφαιριστή Παύλο Διονυσόπουλο.

Πιστή στο πλάνο της για ανάδειξη και καθιέρωση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής, η Διοίκηση του Πανηλειακού συμφώνησε με το νεαρό ποδοσφαιριστή, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανηλειακό και να συμβάλλει στην προσπάθεια της ομάδας μας για άμεση επάνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Πυργιώτης ακραίος οπισθοφύλακας πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της ομάδας μας, προτού μετακομίσει στην ομάδα Κ-15 του Αστέρα Τρίπολης. Τον Δεκέμβριο του 2018, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Παίδων από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Νίκο Κεχαγιά, ενώ την περσινή σεζόν αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος της ομάδας Κ-17 του Αστέρα.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Παύλο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος