FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Μόνο νίκη την Κυριακή με Ζαχάρω-Το Σάββατο η κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 05-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών στον Πύργο

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στα Βραχνέικα και πλέον βρίσκεται στο -6 από την 8η θέση,  που οδηγεί στην παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Την Κυριακή, η ομάδα των Σπύρου Αντωνόπουλου-Κώστα Λούσκου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο της νίκης δεν υπάρχει, αν θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.

«Αχίλλειος πτέρνα» του φετινού Πανηλειακού είναι τα εντός έδρας παιχνίδια, εκεί όπου έχει μόλις 2 νίκες (με Διαγόρα Βραχνεΐκων και Διαβολίτσι), 3 ισοπαλίες (με Παναργειακό, Πανγυθεατικό και Τσιλιβή) και 4 ήττες (από Ερμιονίδα, Σπάρτη, Αστέρα Βλαχιώτη και Ζάκυνθο). Έχει δηλαδή χάσει συνολικά 18 βαθμούς στον Πύργο, αλλά αν αφαιρέσουμε τα δύσκολα ματς με Βλαχιώτη, Σπάρτη και Ερμιονίδα, έχει χάσει 9 πόντους. Αν είχε τουλάχιστον τους 6 από τους 9 αυτούς βαθμούς, τώρα θα ήταν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και με πολλές πιθανότητες να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική.

Ο γέγονε γέγονε, όμως, και από δω και μπρος προέχουν τα τρίποντα στον Πύργο, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ηλειακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως,  ο οποίος έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Επιστρέφουν τρεις παίκτες

Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφουν από τιμωρία οι Έλιοτ, Μπουρνέλης, Κύτταρης και μειώνονται τα προβλήματα. Απόντες θα είναι ο τραυματίας Πρέντι, που έχει σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και αναμένεται να επιστρέψει σε ένα μήνα περίπου και ο νεαρός Κωστόπουλος που συμπλήρωσε κάρτες.

Το Σάββατο η κοπή της πίτας

Ο Πανηλειακός θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το προσεχές Σάββατο, στις 6.30μ.μ.,  στο Café -restaurant «Duomo Bites & Spirits» στην κεντρική πλατεία του Πύργου και καλεί τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν στην εκδήλωση για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο… Πανηλειακό.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πανηλειακός επιθυμεί να προσκαλέσει τους φίλους της ομάδας μας στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργανώνει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο café-restaurant «Duomo Bites & Spirits» στην Κεντρική Πλατεία Πύργου «Σάκης Καράγιωργας».

Σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια θα δώσει το παρόν στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο κέντρο της πόλης μας, εκεί όπου συνεχίζει πάντοτε να «χτυπά» δυνατά η «καρδιά» του Πανηλειακού.

Πρόδηλο είναι ότι η παρουσία των φίλων της ομάδας μας, που από το καλοκαίρι έχουν συμβάλει τα μέγιστα στη φετινή τιτάνια προσπάθεια για την επιβίωση του Πανηλειακού μας, θα μας χαροποιήσει ιδιαιτέρως και θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς.

Σας περιμένουμε όλους, το Σάββατο στις 18:30 στο café-restaurant «Duomo Bites & Spirits», να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο … Πανηλειακό ενόψει και της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος