FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Μόνο νίκη με Διαβολίτσι!

Ημερομηνία: 22-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν επιτακτικά το τρίποντο για να βρεθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός δίνει την Κυριακή κρίσιμο παιχνίδι με το Διαβολίτσι για τη 10η αγωνιστική στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Το ματς θα γίνει στο Στάδιο Πύργου με ώρα έναρξης τις 3μ.μ. και η ομάδα του Κώστα Λούσκου θέλει απαραιτήτως το τρίποντο της νίκης για να αναρριχηθεί ξανά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την προνομιούχο 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή, ενώ ακολουθούν τρία πολύ δύσκολα ματς με Βάρδα εκτός, Αστέρα Βλαχιώτη εντός και Ναύπλιο εκτός. Ως εκ τούτου, προκειμένου να μη χαθεί άλλο έδαφος βαθμολογικά στη μάχη της παραμονής, θα πρέπει να επικρατήσει της μεσσηνιακής ομάδας, η οποία είναι δύσκολος αντίπαλος. Το Διαβολίτσι διαθέτει  αρκετούς έμπειρους παίκτες και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Βέβαια, ο Πανηλειακός έδειξε στις 20 Οκτωβρίου στον Πύργο κόντρα σε άλλη μια έμπειρη ομάδα όπως ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, ότι μπορεί να κερδίσει τέτοιες ομάδες, που είναι έμπειρες μεν στα μέτρα του δε και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει.

Τρεις απουσίες

Στα αγωνιστικά, απών θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Νικολόπουλος που έχει υποστεί τράβηγμα, ο εδώ και καιρό απόντας Σταύρος Δαλαβούρας αλλά και ο Ρούνης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου. Η Διοίκηση του Πανηλειακού απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να έρθουν μαζικά στο γήπεδο και να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη, σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος