FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Μόνο νίκη με Διαγόρα

Ημερομηνία: 15-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στην τετράδα

 

Ο Πανηλειακός υποδέχεται την Κυριακή στις 3μ.μ., στο Στάδιο Πύργου, το Διαγόρα Βραχνεΐκων και θέλει επιτακτικά τη νίκη για να ανέβει πάνω από την 6η θέση (έχει 24 βαθμούς) στην οποία βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή και να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Πάνω από τους «ερυθρόλευκους» είναι η Θύελλα Ραφήνας με 25 βαθμούς και ο Παλληνιακός με 26, ο οποίος όμως έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων είναι 7ος με 21 βαθμούς και πρόκειται για μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα με 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη είναι καλύτερη και αν παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και με το πάθος που δείχνει μέσα στο γήπεδο από τότε που ανέλαβε ο Μακεδόνας τεχνικός, θα πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο Άγγελος Διγκόζης υπολογίζει ξανά στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Αρβανίτη, που εξέτισε την ποινή του, ενώ διαθέσιμοι είναι και οι Νικολόπουλος, Πρέντι, Βουργουντζής που προέρχονταν από τραυματισμό. Απόντες θα είναι ο τραυματίας Διαμαντόπουλος, ο στρατευμένος γκολκίπερ Ραφαήλ Καρακίτσος και φυσικά εδώ και καιρό οι Καπετανάκης, Μπουρνέλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος