FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Μέχρι την Κυριακή η διάθεση των διαρκείας

Ημερομηνία: 11-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Πανηλειακού, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Οι κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

– RED CARD (Θύρες 3, 5, 8, 9, 10): 30 ευρώ

– GOLD CARD (Θύρα 4): 80 ευρώ

Με την κάρτα των 30 ευρώ, κάθε ερυθρόλευκος φίλαθλος, με 2 ευρώ περίπου ανά αγώνα, μπορεί να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Και κυρίως θα βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη φετινή συγκυρία.

Οι φίλοι του Πανηλειακού μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριο διαρκείας τους κλείνοντας μία θέση στο «Μαρακανά» για τα παιχνίδια της επερχόμενης περιόδου με τους ακόλουθους τρόπους:

– Στο Βιβλιοπωλείο Κορκολής

– Στο τηλέφωνο: 6987 339 600

– Στο email: info.paniliakosfc@gmail.com

– Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της ομάδας μας σε Facebook και Instagram.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει του νέου πρωταθλήματος θα συνεχιστεί μέχρι και την προσεχή Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, καθώς ορίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία. Από εκεί και έπειτα, θα ισχύει το απλό εισιτήριο στο αντίτιμο που ορίζει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η ερυθρόλευκη Διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας να βάλει ο καθένας το δικό του λιθαράκι, μέσω της αγοράς ενός εισιτηρίου διαρκείας, ώστε ο ιστορικός Πανηλειακός, η μεγάλη ομάδα της Ηλείας, να είναι ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος