FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Μεταγραφικό ντεμαράζ-Δείπνο στο Κατάκολο

Ημερομηνία: 01-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοινώνουν σήμερα τουλάχιστον δύο ξένους και δύο Έλληνες παίκτες

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Τελευταία μέρα των μεταγραφών χθες και ο Πανηλειακός ενέτεινε τις προσπάθειές του για να ενισχυθεί περεταίρω ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ερυθρόλευκη Διοίκηση ήταν χθες κοντά σε συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές, δύο Έλληνες και δύο ξένους.

O ψηλόσωμος Νιγηριανός επιθετικός Ονουσόνιε, αποχώρησε καθώς υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τα έγγραφά του.

Έτσι, από πλευράς ξένων παικτών, ο Πανηλειακός έχει αυτή την στιγμή μόνο τον Ιρακινό Αλ Μπασάμ (φωτό), κι έχει το δικαίωμα να αποκτήσει άλλους τρεις. Ο Τρύφωνας Κασμερίδης, θα συνεχίσει στα ερυθρόλευκα, καθώς βρέθηκε η… χρυσή τομή μεταξύ του παίκτη και της Διοίκησης.

Μια καλή εξέλιξη, καθώς ο Κασμερίδης είναι ένας πολύ καλός στόπερ.
Πάντως, η ομάδα πλέον είναι κατά βάση «ηλειακή», καθώς στο ματς με την Ρόδο ξεκίνησαν βασικοί οχτώ Ηλείοι παίκτες και στον πάγκο ήταν άλλοι τέσσερις, γεγονός ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό και ευχάριστο.

Στα αγωνιστικά, ο Πανηλειακός παίζει το Σάββατο στη Ν. Επίδαυρο με τον Φοίνικα για την 12η αγωνιστική και προτελευταία του α΄ γύρου στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Διαμαντόπουλος (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ματς με την Ρόδο) και Μάρκου (συμπλήρωσε κάρτες).

Στον αντίποδα επιστρέφουν από τιμωρία οι Κασμερίδης, Λούσκος.

Δείπνο στο Κατάκολο

Τέλος, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα δείπνησε το βράδυ της Δευτέρας, στο εστιατόριο «Marina» στο Κατάκολο, μετά και την σπουδαία νίκη επί της Ρόδου την Κυριακή. Το κλίμα ήταν ευχάριστο και όλοι ευχήθηκαν η ομάδα να έχει ανάλογη συνέχεια στο φετινό πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος