FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Με απουσίες αλλά και νέα πρόσωπα κόντρα στην Ρόδο

Ημερομηνία: 27-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή στις  3μ.μ. στο Στάδιο Πύργου ο αγώνας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός φιλοξενεί την Κυριακή στις 3μ.μ. στο Στάδιο του Πύργου την Ρόδο για την 11η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄  Εθνικής. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που έχει ανεβεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 7 νίκες, 1 ισοπαλία (με Ιάλυσο) και 2 ήττες (από τον Αιολικό και την Ερμιονίδα εκτός).

Οι ερυθρόλευκοι του Πύργου, που με 10 βαθμούς βρίσκονται πλέον εντός της επικίνδυνης ζώνης καθώς είναι έξι ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες-4 ήττες), θα παραταχθούν σε άλλο ένα ματς το τελευταίο διάστημα με αρκετές σημαντικές απουσίες. Οι Κασμερίδης, Λούσκος συμπλήρωσαν κάρτες στην Γαστούνη και είναι εκτός πλάνων, όπως και ο Αντωνιάδης που έχει κάρτες, αλλά ούτως ή άλλως αποχώρησε από την ομάδα μετά από δική του επιθυμία, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Τρεις βασικοί παίκτες, δηλαδή, είναι εκτός και ο τεχνικός Ανδρέας Τρυφωνόπουλος καλείται εκ νέου να προβεί σε αλλαγές στον καταρτισμό της 11άδας αλλά και στα πλάνα της ομάδας. Στον αντίποδα, είναι διαθέσιμοι ξανά οι αδερφοί Τσίγκρηλα, οι οποίο ενσωματώθηκαν ξανά στην ομάδα αυτή την εβδομάδα.

Και πέραν αυτών, αναμένεται να υπάρχουν και νέα πρόσωπα στην ομάδα καθώς η Διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ εντείνουν τις προσπάθειές τους να ενισχύσουν το ρόστερ με ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Ως εκ τούτου υπάρχει συμφωνία με τον 24χρονο Ιρακινό επιθετικό, Εζουλντίν Αλ Μπασάμ, που έχει περάσει από τον Α.Ο. Αγίου Ιεροθέου (πέρυσι), τον 21χρονο εξτρέμ  Γιώργο Ντοματά, που πέρυσι έπαιξε στην Πρέβεζα και τον Αιολικό (έχει περάσει και από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού) καθώς και τον 26χρονο Νιγηριανό επιθετικό, Ονουσόνιε Ιφεανιτσούκου Ζορζ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος