FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Κοπή πίτας και βραβεύσεις, παρουσία πλήθους κόσμου

Ημερομηνία: 09-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το βράδυ του Σαββάτου στο café-restaurant «Duomo Bites & Spirits» στην κεντρική πλατεία του Πύργου ο Πανηλειακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία πλήθους κόσμου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανηλειακού, καθώς και οι αθλητές της ομάδας Κ-16 των ερυθρόλευκων που αγωνίζεται στη Β΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Πύργου και φίλαθλος του Πανηλειακού, κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, οι Βουλευτές Ηλείας, κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, κ. Διονύσης Καλαματιανός και κ. Μιχάλης Κατρίνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Νίκος Κοροβέσης, ο Σύμβουλος Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού και Φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας, κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηλείας, κ. Άρης Κουλούρης.

Οι βραβεύσεις

Ο Πανηλειακός βράβευσε για την πολύτιμη προσφορά τους και την ενίσχυση της μεγάλης φετινής προσπάθειας της ομάδας, τον ιδιοκτήτη της «Bevoudas Group of Companies» και μεγάλο χορηγό των ερυθρολεύκων, κ. Χρήστο Μπεβούδα (την τιμητική πλακέτα έλαβε ο πατέρας του Χρήστου και επί σειρά ετών φίλος του Πανηλειακού, κ. Σπύρος Μπεβούδας), τον ιδιοκτήτη της «Dedalos Security», Α’ Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. Ηλείας και εκ των βασικών αρωγών της ομάδας, κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο, τον Δήμαρχο Πύργου, κ. Τάκη Αντωνακόπουλο, την σύζυγο του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Ηλείας και μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής, κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου-Κουλούρη, τον παλαίμαχο Πυργιώτη ποδοσφαιριστή, κ. Χρήστο Δημόπουλο, καθώς και τον ακούραστο εργάτη και εκ των πρωτεργατών της φετινής προσπάθειας της ομάδας, Γιώργο Μώρο.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι ποδοσφαιριστές, Μπάμπης Κύτταρης και Σταύρος Κωστόπουλος, καθώς και η μικρή φίλη και αθλήτρια της Ακαδημίας του Πανηλειακού, Κατερίνα Κανελλοπούλου, οι οποίοι κέρδισαν αντίστοιχα ένα ρολόι από το κατάστημα κοσμημάτων «Ρουσόπουλος», μία μπλούζα από το κατάστημα αθλητικών ειδών «Blathras Sport» και μία δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ από το κατάστημα παιδικών ρούχων «Orchestra».

Η Διοίκηση του Πανηλειακού ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο ηθικά και οικονομικά το δύσκολο φετινό εγχείρημα. «Όλοι μαζί ενωμένοι, συνεχίζουμε για να φέρουμε εις πέρας την πολύ δύσκολη αλλά και όμορφη «αποστολή», που ξεκίνησε εκείνο το βράδυ της 1ης Αυγούστου στην αίθουσα της Π.Ε.Δ. Ηλείας», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανηλειακού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος