FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Κοντά σε Μαστραντωνάκη- Έρχονται δύο ξένοι παίκτες

Ημερομηνία: 27-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η μεταγραφική αναζήτηση του Πανηλειακού με τους διοικούντες τον σύλλογο να μη βιάζονται, θέλοντας να καταλήξουν στις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις, «χτυπώντας» ιδιαίτερα αξιόλογους και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Η Διοίκηση της ομάδας, πάντως, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και με τον πρώην μεσοεπιθετικό της Παναχαϊκής, Ανδρέα Μαστραντωνάκη, με την υπόθεση της απόκτησής του να αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Εξάλλου, από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται στον Πύργο δύο αλλοδαποί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνοδεύονται από εξαιρετικές συστάσεις. Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και προέρχεται από τρεις διαδοχικές γεμάτες σεζόν έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της πρώτης τη τάξει κατηγορίας της χώρας όπου αγωνιζόταν, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και αποτελούσε σημαντικό στέλεχος της ομάδας του.

Στα της προετοιμασίας, σε υψηλούς ρυθμούς έντασης διεξάγονται στο προπονητικό κέντρο της Συντριάδας οι προπονήσεις του Πανηλειακού, με τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 2 Οκτωβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος