FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Κομβικό ματς με Παναργειακό-Την Κυριακή στο Στάδιο Πύργου-Παίρνει ξένο επιτελικό μέσο

Ημερομηνία: 13-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός δίνει την Κυριακή ένα κομβικό ματς για την 9η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Υποδέχεται στις 3μ.μ. στο Στάδιο Πύργου τον Παναργειακό και στόχος είναι μόνο η νίκη, προκειμένου να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και για να κοιτάζει προς τα πάνω και να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την πρωτιά στον όμιλο, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με αρκετές καλές ομάδες με μεγάλο μπάτζετ.

Ο Παναργειακός δεν φοβίζει. Είναι μια εκ των αδύναμων ομάδων του ομίλου με απολογισμό 1 νίκη (στη Μυτιλήνη επί του Αιολικού!), 2 ισοπαλίες (με Αίαντα και Φοίνικα εντός) και 5 ήττες (από Πυλί και Πανιώνιο εντός, και Ιάλυσο, Ερμιονίδα, Ρόδο εκτός). 

Ο Πανηλειακός θα παραταχθεί στοχεύοντας στο τρίποντο και ο τεχνικός Ανδρέας Τρυφωνόπουλος χαρακτηρίζει το ματς «τελικό», ώστε οι ερυθρόλευκοι να κοιτάζουν προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Ως εκ τούτου, ο φίλαθλος κόσμος καλείται να στηρίξει δυναμικά την ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι, ώστε αυτή να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 και 10 ευρώ, ενώ δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

Στα αγωνιστικά, προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν και όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή, ενώ χθες αναμενόταν στον Πύργο ξένος επιτελικός μέσος (από την Ευρώπη), στη θέση του αποχωρήσαντος Μενσά. Ο Πανηλειακός πέρα από τις τέσσερις μεταγραφές που έχει κάνει (Κακά, Μάρκου, Δημάκη και Πρέντι) θέλει ακόμα έναν μέσο και έναν σέντερ-φορ, ώστε να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος