FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός και Αστέρας για Νίκο Καράμπελα!

Ημερομηνία: 08-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Καράμπελας, μετά την απόφασή του να μη συνεχίσει στον Αίαντα, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει το απαιτητικό πρόγραμμα της Γ΄ Εθνικής, είναι φυσιολογικό να έχει γίνει «μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες της Α1, που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα. Άλλωστε, μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ στο περασμένο πρωτάθλημα με 21 γκολ σε 19 συμμετοχές και μάλιστα στην καλύτερη ηλικία, στα 25 του χρόνια. Ήταν μια καταπληκτική σεζόν για τον Αμαλιαδίτη επιθετικό, ο οποίος χρόνο με το χρόνο βελτιώνεται και γίνεται καλύτερος σε όλους τους τομείς.

Ο Καράμπελας, λοιπόν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο του Πανηλειακού όσο και του Αστέρα Αμαλιάδας. Άνθρωποι των δύο ομάδων είχαν τις τελευταίες μέρες συνάντηση με τον 25χρονο επιθετικό στον Πύργο και στην Αμαλιάδα αντίστοιχα, όπου του εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να τον εντάξουν στην ομάδα τους.

Ο Πανηλειακός, ως γνωστόν, έχει ξεκαθαρίσει πως μοναδικός στόχος του τη νέα σεζόν είναι η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και θα είναι εκ των φαβορί για τον τίτλο. Για τον Αστέρα από την άλλη, μπορεί να μην υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση, αλλά πληροφορίες από την Αμαλιάδα αναφέρουν πως πάει να συγκροτηθεί μια ισχυρή διοίκηση αποτελούμενη από αρκετούς επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής. Αν γίνει πράξη αυτό, οι «βυσσινί» αναμένονται πολύ δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Το πού θα καταλήξει ο Νίκος Καράμπελας, μόνο ο ίδιος ξέρει, χωρίς να μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση να μπει σφήνα κι άλλη δυνατή ομάδα της Α1…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος