FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ηλείος προπονητής στη θέση του Γκάτζιου

Ημερομηνία: 13-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Θοδωρής Γκατζιος μετά από πέντε αγωνιστικές στην τεχνική ηγεσία του Πανηλειακού δεν συνεχίζει στον σύλλογο. Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι στην Κω με τον Α.Ο. Πυλίου και την βαριά ήττα με 3-0 υπέβαλε την παραίτησή του, και έγινε δεκτή από τον πρόεδρο Κώστα Ντάβαρη, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Πανηλειακός, λοιπόν, από χθες έχει προχωρημένες επαφές με τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα στα δύο κρίσιμα εντός έδρας ντέρμπι που ακολουθούν, με Αιολικό το προσεχές Σάββατο και Πανιώνιο την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν συζητήσεις με Ηλείο προπονητή και σήμερα θα ανακοινωθεί.

Ο νέος τεχνικός θα πιάσει δουλειά άμεσα, σήμερα κιόλας θα γυμνάσει για πρώτη φορά τους παίκτες (χθες είχαν ρεπό), καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και τα δύο επερχόμενα ματς πολύ σημαντικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Πανηλειακός είναι στο -4 από την κορυφή και η ομάδα θα πρέπει να παραταχθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν, ώστε να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και να παραμείνει σε… τροχιά ανόδου.

Σήμερα, λοιπόν, θα αναλάβει έργο ο νέος προπονητής του Πανηλειακού, για να έχει τα χρονικά περιθώρια να δουλέψει μέχρι το Σάββατο, οπότε και είναι προγραμματισμένο το κρίσιμο ματς με τον Αιολικό, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος