FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: «Η νίκη, το καλύτερο δώρο»

Ημερομηνία: 18-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός συμπλήρωσε χθες 61 χρόνια ζωής και η Διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στο Στάδιο Πύργου και να γιορταστεί η επέτειος των 61 χρόνων με νίκη στο ματς με το Φοίβο.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού έχει τίτλο «Η νίκη, το καλύτερο δώρο» και αναφέρει τα εξής: «Η ομάδας μας σήμερα συμπλήρωσε 61 χρόνια ζωής. Εξήντα ένα ένδοξα και περήφανα χρόνια με χαρές και λύπες που μας γεμίζουν μεγάλη τιμή και ευθύνη που είμαστε μέλη αυτού του ζωντανού οργανισμού που λέγεται “Πανηλειακός”. Το καλύτερο δώρο όμως για τους απανταχού πιστούς ακόλουθους αυτής της ομάδας, αυτής της ιδέας θα είναι η νίκη την Κυριακή. Ο Πανηλειακός μας στις 20/1 και ώρα 1.30μ.μ. θα υποδεχτεί στο Δημοτικό στάδιο Πύργου «Χ. Βιλαέτης» τον Φοίβο Κρεμαστής για την 15η αγωνιστική του 6ου ομίλου.
Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών και να τους βοηθήσει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, για την επιστροφή στις νίκες που είναι αναγκαία. Την Κυριακή γιορτάζουμε μαζί, την Κυριακή πανηγυρίζουμε μαζί».

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάνου Διαμαντόπουλου, που έχει υποστεί κάταγμα κοπώσεως, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πρέντι, που έχει ενοχλήσεις στη μέση.

*Ο Α.Ο Πανηλειακός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου και συνεργάτη μας Νίκου Άγριου ο οποίος έχασε τον αγαπημένο του πατέρα, Κώστα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος