FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Για θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα

Ημερομηνία: 14-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας με τη Θύελλα το Σάββατο

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός μετά τις δύο εντός προγράμματος ήττες από τις δυνατές ομάδες της Ερμιονίδας και της Σπάρτης, έχει μείνει στους εννιά βαθμούς, ένα βαθμό κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και το Σάββατο πάει στο γήπεδο «Φ. Αραβαντινός» της Πάτρας για να παίξει με τη Θύελλα, για την 9η αγωνιστική στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ένα δύσκολο όσο και σημαντικό ματς ενόψει της συνέχειας, καθώς η Θύελλα έχει τον ίδιο στόχο με τον Πανηλειακό, την παραμονή στην κατηγορία. Η αχαϊκή ομάδα έχει και αυτή 9 βαθμούς όσους και οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου και προέρχεται από την πολύ βαριά ήττα από την Ερμιονίδα με 7-0. Το καταρρακωμένο ηθικό των Πατρινών από την «επτάρα» θέλει να εκμεταλλευτεί ο Πανηλειακός, που εκτός έδρας στέκεται καλά με μία νίκη στον Βλαχιώτη επί του Πανγυθεατικού και ισοπαλίες στη Ζάκυνθο με το Τσιλιβή και στη Ζαχάρω με τον Ολυμπιακό. Έχει πάρει δηλαδή τους πέντε από τους εννιά βαθμούς που έχει, μακριά από τον Πύργο. Κι αν πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα, σε συνδυασμό με πιθανή νίκη στο επερχόμενο βατό εντός έδρας παιχνίδι με το Διαβολίτσι, η ομάδα του Κώστα Λούσκου θα μπει στην τελική ευθεία του Α΄ γύρου με καλή συγκομιδή. Θυμίζουμε πως τα τρία τελευταία ματς του Α΄ γύρου είναι δύσκολα, με ΠΑΟ Βάρδας εκτός, Αστέρα Βλαχιώτη εντός και Ναύπλιο εκτός.

Επιστροφή Πρέντι

Στα αγωνιστικά, επιστρέφει από τιμωρία ο Πρέντι (εξέτισε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τη Σπάρτη) και ο Πανηλειακός θα είναι δυνατός μεσοεπιθετικά. Στον αντίποδα, απόντες θα είναι ξανά ο Σταύρος Δαλαβούρας, που προέβη σε λιθοτριψία και δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί, όπως και ο Ανδρέας Ρούνης, που αναμένεται να ξεπεράσει τον τραυματισμό του σε δάχτυλο του ποδιού του σε περίπου ένα μήνα.

Όσο για τον Στάθη Μπουρνέλη, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο κατά την περσινή σεζόν και είχε υποβληθεί σε εγχείριση, βρίσκεται κοντά στην επιστροφή σε αγώνες και δεν αποκλείεται να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή στο ματς με τη Θύελλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος