FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Γ.Σ. την Κυριακή-Κάλεσμα από την Διοίκηση για μαζική παρουσία

Ημερομηνία: 30-06-2022 | Συντάκτης:

Ο Πανηλειακός συγκάλεσε Γενική Συνέλευση για την προσεχή Κυριακή, στις 7.30μ.μ. στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, και καλεί όλους τους θεσμικούς φορείς του νομού και όλους τους Ηλείους φιλάθλους να παραστούν για να ενημερωθούν για τον σχεδιασμό και να καταθέσουν τις προτάσεις τους και όλοι μαζί να φτάσουμε στο μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος στην Super League 2, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Παρόντες στην Γ.Σ. θα είναι και οι προπονητές, Γιώργος Κούτσης και Θοδωρής Γκάτζιος.
H ανακοίνωση-πρόσκληση του Πανηλειακού αναφέρει τα εξής:
«Την προσεχή Κυριακή, στις 7:30μ.μ., στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, διεξάγεται Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού, με θέμα: «Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο στόχος για τη μεγάλη άνοδο».
Καλούμε τον Δήμαρχο Πύργου, τους Βουλευτές, τους πολιτευτές του τόπου, τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και όλους τους αιρετούς, εκπροσώπους θεσμικών φορέων, τα μέλη του συλλόγου και του φίλους του Πανηλειακού. Καλούμε επίσης όλους τους Ηλείους φιλάθλους. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Να είναι όλοι εκεί, αυτοπροσώπως και όχι δι’ αντιπροσώπων. Να ακούσουν, να ενημερωθούν για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, να παρέμβουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Κοντά μας θα βρίσκεται και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κούτσης, με τον συνεργάτη του Θοδωρή Γκάτζιο. Είναι αναγκαία η παρουσία όλων. Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί θα φτάσουμε στον μεγάλο στόχο. Όλοι μαζί για τη μεγάλη άνοδο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος